I després

Aquest dissabte a La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols la companyia de teatre ‘El Finestral’ presenten dues obres teatrals

Demà dissabte dia 30 d'abril a les 7 de la tarda a La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols, la companyia de teatre ‘El Finestral’ presenten dues obres teatrals de butxaca d'Empar Vayà que porten per títol ‘Despropòsits’ sobre el món laboral i emocional de la dona.

Compartiu aquesta història

Demà dissabte dia 30 d’abril a les 7 de la tarda a La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols, la companyia de teatre ‘El Finestral’ presenten dues obres teatrals de butxaca d’Empar Vayà que porten per títol ‘Despropòsits’ sobre el món laboral i emocional de la dona.

Grup de Teatre El Finestral son una petita companyia de teatre amateur de Platja d’Aro a Girona. Va néixer fa més de 30 anys. En aquesta ocasió la Laura, la Mònica, la Melani i l’Aleix, sota la direcció de la Sylvana Gross-Melzer, interpreten una obra amb dues històries que es poden representar a qualsevol lloc on s’estimi el teatre.

L’obra tracta de dues escenes on dues dones es troben en dues situacions que qualsevol de nosaltres de ben segur hem viscut. Es basen en un parell d’escenes del llibre ‘Despropòsits’ de l’autora valenciana Empar Vayà. Tot i que han donat a l’obra un toc humorístic, abstracte i modern, no han volgut oblidar que al darrera de l’obra hi ha una mostra del que massa sovint senten les dones en la quotidianitat.
Entrada lliure i gratuïta.

El més llegit

I després