I després

Aquest dimecres es presenta a la SGAE de BCN el Festival de la Porta Ferrada de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres es presenta a la seu barcelonina de la SGAE, al passeig de Colom, el 49è Festival Internacional de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.

Els seus responsables mostraran la relació d’artistes que desfilaran pels escenaris del festival assegurant que, si bé es retallaran els espectacles, no baixarà la qualitat en la oferta.

En aquesta edició el festival queda emmarcat en 30 dies (del 20 de juliol al 20 d’agost), que ve a ser el nucli principal de la temporada turística quedant suprimides las dates de primers de juliol que solien ser deficitàries..

La nostra emissora ja va avançar alguna de les actuacions que s’anunciaran aquest dimecres com són les de Love of Lesbiam o Bryan Ferry a les que s’hi afegiran altres com Lloyd Cole, el Ballet de Antonio Gades o la participació de Comediants a més, sembla ser, de Cyndi Lauper entre altres.

S’intentarà que les despeses d’enguany s’ajustin al màxim per evitar els històrics desajustos que obligaven any darrera any a afegir importants quantitats de diners per part del consistori que no tenia inconvenient a retallar altres activitats locals en benefici d’aquest esdeveniment que per a alguns sectors està sobredimensionat per a les característiques de Sant Feliu i els resultats que aportava.

Tot i les retallades es planteja un cost de 1.000.000 d’euros dels quals entre entrades i esponsoritzacions l’Ajuntament espera no haver d’aportar més de 300.000 euros.

És per això que amb l’entrada de l’actual govern el 2010, ja es va fer implicar a l’empresa promotora en els guanys i possibles riscos que anteriorment revertien exclusivament en les arques municipals.

Tenir un major control de la despesa així com de la distribució d’entrades de “cortesia” i invitacions, és una altra de les qüestions que calia controlar amb molta més cura.

Així doncs l’empresa està obligada a esforçar-se en la promoció externa dels concerts com ja es va fer l’any passat.

Respecte al que opinen les dues forces més votades al consistori, en uns dies compararem les declaracions dels seus dos candidats per tal de confrontar les dues formes contraposades de veure el futur d’aquest esdeveniment que l’any que ve complirà els seus cinquanta anys d’existència.

El més llegit

I després