I després

Aquest dimecres a la Biblioteca conferència sobre “Les malalties cardiocirculatòries” a través de la Marató de TV3

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres 30 de novembre a les 18.00h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols es realitza la conferència “Les malalties cardiocirculatòries”. A càrrec d’Andrea Fernandez Escudero, estudiant de 6è curs de la Facultat de Medicina de la UdG.

A la xerrada l’Andrea explicarà que son aquest tipus de malalties i que fa la Marató de TV3 per ajudar en la recerca biomèdica.

 

El diumenge 18 de desembre La Marató dedicarà la 31a edició a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

La Marató té com a objectiu principal fomentar la recerca biomèdica a partir dels fons econòmics obtinguts en el programa. Aquest impuls a la investigació es fa a partir del finançament de projectes de recerca, liderats per científics de les principals institucions catalanes.

 

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort als països desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes al cor o les artèries.
Poden afectar tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat, des dels infants fins a la gent gran. Per això la prevenció és fonamental.
No avisen. I poden arribar quan menys les esperes. Saber-ne els símptomes i actuar ràpid (trucant al 112) pot salvar una vida.

 

 

 

 

 

El més llegit

I després