I després

Aquest dijous a Platja d’Aro la festa “Flower Power”

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, la zona del Cavall Bernat de Platja d’Aro acollirà dijous la Festa Flower Power 0,0, organitzada per l’Ajuntament. Aquesta festa comptarà amb la música que punxaran diversos discjòqueis del municipi i també un de convidat, hi haurà una performance i còctels saludables gratuïts. De la mateixa manera, sota el lema Disfressa’t i tindràs un regal!, tots els joves que hi assisteixin disfressats seguint un estil hippie tindran un obsequi. Totes les activitats seran gratuïtes.
Aquesta Festa Flower Power és una de les activitats juvenils programades per aquest estiu a Platja d’Aro, que continuaran amb la celebració del Dia Mundial de la Joventut, el primer concurs Aromúsica de maquetes musicals i una competició d’skateboard, dins la programació de la Festa Major del municipi.
A més, el dijous 12 d’agost se celebrarà el Dia Municipal de la Joventut, també al sector del Cavall Bernat. En aquesta ocasió, de 10 a 12 del migdia, hi haurà llançament i pesca de síndries, així com inflables, curses de sacs i tallers per als més petits.

El més llegit

I després