I després

Aquest cap de setmana es presenten els alcaldables Jesús Fernández i Jordi Vilà

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a les 20:30 h. es fa la presentació pública del candidat a l’alcaldia per IC-Verds EUiA, Jesús Fernández, en un acte públic i obert a la Biblioteca Ocatavi Viader i Margarit de Sant Feliu on es comptarà amb el suport al candidat de Joan Saura, president d’Iniciativa per Catalunya.
Per dissabte, 26 de març a les 17:30h , està previst a l’Hort del Rector, la presentació del cap de llista i candidat a l’alcaldia de la ciutat per Esquerra Republicana de Catalunya, en Jordi Vilà. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de la Bisbal d’Empordà Lluís Sais. També és un acte públic i obert a tothom.
Poc a poc es van fent les presentacions dels candidats que es varen iniciar el passat cap de setmana amb la de Joan Alfons Albó al Teatre-Auditori Municipal que va comptar amb el suport de Jordi Pujol.
Tot i que ja hi ha diverses filtracions sobre els components a les llistes, encara es tardarà uns dies per conèixer els seus components mentre s’estan acabant de configurar, especialment per què fa a les posicions de cadascun dels seus integrants.

El més llegit

I després