I després

Aquest any, els focs de la Festa Major es veuran des de casa sense necessitat de desplaçar-se enlloc

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha adaptat els focs de la Festa Major perquè, aquest any, la ciutadania els pugui veure des de casa sense haver de desplaçar-se enlloc, seguint així amb les mesures se seguretat necessàries davant les afectacions per la Covid-19.

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha adaptat els focs de la Festa Major perquè, aquest any, la ciutadania els pugui veure des de casa sense haver de desplaçar-se enlloc, seguint així amb les mesures de seguretat necessàries davant les afectacions per la Covid-19.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, destaca que “aquest any, en comptes d’anar a veure els focs, el que fa el castell de focs artificials és venir a veure’ns a casa” explicant que “tothom es podrà quedar a casa seva i des dels seus balcons o les seves terrasses, podrà gaudir de 3 castells de focs”.

Aquests focs es llençaran des de 3 punts diferents de la ciutat “per tal que arribin al major nombre de ciutadans possible, tot amb la intenció de fugir de les aglomeracions que hi havia el dia dels focs quan els podíem anar a veure a la vora del mar”.

Teniu la programació de la Festa Major clicant aquí.

Recordeu que l’Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania un bus gratuït per anar fins a les actuacions musicals d’aquesta Festa Major al Guíxols Arena. Podeu consultar el recorregut fent clic aquí

El més llegit

I després