I després

APARCAMENT DESTINAT ÚNICAMENT A TURISMES

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha repensat els usos de l’aparcament situat a la confluència de la carretera de Tossa i la ronda Narcís Massanas, que havia estat ocupat des del seu condicionament per autocaravanes.
A l’entrada s’hi ha instal.lat un gàlib per limitar l’alçada que no permet el pas de grans vehicles i es destinarà únicament a turismes. Té una capacitat per a un centenar d’unitats.
El fet que fins fa ben pocs dies fos obert havia propiciat que moltes autocaravanes s’hi haguessin instal.lat, i això havia provocat una pèrdua d’espai que el govern municipal considera adient per tal que siguin utilitzats per turismes que arriben a la ciutat (pel comerç, el mercat, els espectacles…). També es vol, més endavant, asfaltar aquest espai.
Amb aquesta decisió no es renuncia a la presència d’autocaravanes, però es reordena amb una fórmula diferent. Ja hi havia el lloc original reservat més al centre de la ronda Narcís Massanas, espai en el qual hi caben 18 unitats. Es manté igual, però s’incrementa amb un nou espai a l’entrada per Sant Feliu Nord, entre la benzinera BP i la zona de pic-nic, amb espai per a unes 60 places, sumant una oferta de 78 places en total. S’estan redactant les bases per treure a concurs una concessió que controli que aquests vehicles no sobrepassin el màxim d’estada permès que sol ser de 48 hores.
La regidora Laura Aiguaviva, ha anunciat que s’han encarregat noves plaques identificadores dels aparcaments gratuïts de la ciutat, on hi consta els nombre de places. Per la seva banda l’alcalde, Carles Motas, ha indicat que una de les prioritats del govern és aconseguir el màxim nombre de places d’aparcament. És un problema freqüent, ha dit, que es nota en moments com la Setmana Santa. El regidor d’urbanisme, Josep Saballs, ha explicat que l’aparcament de La Corxera seguirà essent prioritat, però mentrestant hi ha solucions com la proposada que permeten disposar d’aparcaments relativament cèntrics de forma endreçada.

 

El més llegit

I després