I després

13 NOTÍCIES + 13 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

2.354 EUROS PER A LES GRUES DE VIMAR
Ja s’ha tancat la campanya de recollida de diners per a les grues de sostre de Vimar que es volen instal·lar a la residència Robert Pallí de Sant Feliu de Guíxols.
S’han recollit un total de 2.354 euros a través de les guardioles distribuïdes per 29 farmàcies de Palamós, Calonge, Sant Antoni, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Vall-Llobrega, Montràs, Palafrugell, Llafranc i Pals, 3 benzineres, 1 forn de pa i la Gestoria “M & R Assessorament i Gestió S.L. de Sant Feliu que ha portat 500 euros.
Els responsables de la fundació agraeixen les aportacions rebudes i expressen que es posen en marxa amb el projecte.

500 VIMAR

 

PLA DE NETEJA “ELS DIJOUS FEM DISSABTE”
L’empresa Cespa i l’Ajuntament de Sant Feliu han dissenyat una campanya que es farà el primer dijous de mes sota l’enunciat de “Els dijous fem dissabte”.
En aquesta data es farà una neteja de xoc, amb intensitat, d’una zona concreta de la ciutat . El primer dijous serà el proper 7 d’abril al C/ Rufo. Durant l’any 2016 es faran 6 neteges de xoc: abril , maig, juny, octubre, novembre i desembre.

500 CESPA

 

NOTA DE PREMSA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER
Una de les mocions que es va presentar en el darrer Ple feia referència al nou sistema d’implantació del servei d’ambulàncies al Baix Empordà. Fou un dels punts que va generar força discussió entre el representant de Guíxols des del carrer (que defensava la proposta que compartia amb el MES i la CUP) i el portaveu del govern. La plataforma ha enviat als mitjans aquesta NOTA DE PREMSA

500 AMBULÀNCIES

 

5 MEDALLES PEL XALOC EN LA RONDA DE LA COPA DEL MÓN
El cap de setmana del 2 i 3 d’Abril set ganxons van formar part de la selecció catalana a la ronda de la copa del món de natació amb aletes que es va celebrar a Aix en Provence (França). Els set components del Club Aquàtic Xaloc van realitzar un bon campionat i van rebaixar les seves marques personals, aconseguint fins a cinc medalles (Max Martínez: plata als 800 superfície i bronze als 400 superfície i els 200 superfície; Àxel Lekuona: plata als 200 bifin i bronze als 50 bifin).

500 XALOC

 

3.000 ENTRADES VENUDES DEL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
La venda anticipada d’entrades del Festival de la Porta Ferrada, ha arribat ja al 10% de vendes després de l’anunci dels concerts Manolo Garcia i Estopa i de les promocions realitzades a Sant Feliu al 20% de descompte. Per la banda de l’Ajuntament es considera que és un bon indicatiu de cara a la 54ena. edició, el programa de la qual ha obtingut bons comentaris per part de la premsa especialitzada.

500 GOYO

 

MULTITUDINÀRIA PRESÈNCIA DE MEDUSES A SANT POL
En les darreres hores TV3 havia fet notícia sobre la presència de moltes meduses a la platja de Sant Pol. Posats en contacte amb l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament han informat que es tracta de meduses de poc diàmetre i de color lilós que es podien veure a la sorra. Han concretat que, posat d’acord amb Neteja Viària demà es trauran de la sorra. També hi ha posat diversos cartells, per a què la gent tingui precaució.

500 meduses_

 

ALUMNES DEL BALDIRI VAN A CONÈIXER L’ALCALDE
Són els alumnes de 3r A i 3r B de l’escola Mn. Baldiri Reixach. Van visitar l’Ajuntament i van entrevistar l’alcalde, amb nombroses preguntes, informa el servei de premsa. Un grup d’ells es van seure a la taula de regidors. L’alcalde va mostrar la vara de batlle, i es va explicar el significat de l’escut municipal.

500 BALDIRI

 

LA FIRA DEL BRUNYOL HA BATUT RÈCORDS EN L’EDICIÓ D’AQUEST 2016
La Fira del Brunyol d’enguany va superar totes les expectatives i els 150 Kg. de la primera jornada es varen esgotar abans d’hora, així com els 150 de la segona. Per tant es va fer curt amb els 300 Kg. en total que es varen despatxar. També s’ha declarat pels responsables de l’Àrea que en tots els tallers que es varen obrir al públic es varen ocupar totes les places.

500 BRUNYOL

 

SORTIDA DEL CENTRE EXCURSIONISTA MONTCLAR A CAMPDEVÀNOL
La secció d’Excursionisme Obert del Centre Excursionista Montclar ha preparat una sortida pel proper diumenge 10 d’abril a Campdevànol. Sortida a les 8h del mati de l’estació d’autobusos de Sant Feliu, d’on sortirà l’autobús que transportarà als excursionistes.
El recorregut serà pels 7 gorgs del torrent de la Cabana a Campdevànol. Cal portar: esmorzar, dinar, aigua,capelina, calçat adequat i roba d’abric. Aquesta sortida té un cost de 15€.
Confirmeu assistència abans del 7 d’abril al 661253273, correu c.e.montclar@gmail.com o al facebook Centre Excursionista Montclar.

500 GORGS

 

EXPO DE FOTOGRAFIA INFRAROIG DE JOSEP COSTART AL S&S CAFÈ
Des del 4 fins al 24 d’abril, Josep Costart Roura ofereix al S&S Cafè del carrer Major, 10 de Sant Feliu de Guíxols, una exposició fotogràfica d’infraroig, on podreu veure com hi sobresurten els colors, una tècnica que se sol aconseguir a través d’un filtre IR-72, tot i que l’autor puntualitza: “aquest no és el meu cas ja, que aquestes fotos han estat fetes amb una màquina Canon 350-D que he preparat jo mateix per tal d’aconseguir fotografies infraroig”.

500 COSTART

 

ANIVERSARI CENTENARI DE CARME SARRIERA
El servei de premsa municipal ha informat que “la senyora de la dreta és Carme Sarriera Calvet, i el dia 27 de març va celebrar 100 anys. L’alcalde, Carles Motas, la va visitar i li va fer un petit obsequi. La senyora Sarriera és de Sant Feliu de tota la vida, i ha estat testimoni de la transformació i el creixement de la ciutat.500 CENT

 

CONCERT DE DARRERA HORA A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
La programació musical de Cas Romagué-Casa Irla s’ha vist alterada positivament per la inclusió en la programació, aquest dimarts 5 d’abril a les 22:00 h., de Deep Sound Diver (Brooklyn, New York, USA/ americana/rock/anti folk). “Vernon Reid (guitarist of Living Color) on Deep Sound Diver- “they’re the Crosby Stills and Nash of the damned”
Es recorda que aquest dijous a les 21:00 h. l’escenari es troba a disposició de tots aquells que es volen expressar per presentar els seus treballs musicals o bé versions amb el “Micro Obert”.

500 irla

 

XERRADA DE MICHAEL EAUDE AL CC VILARTAGUES
Michael Eaude (Londres 1949), va oferir una xerrada el passat divendres al Centre Cívic Vilartagues, l’enunciat de la qual coincidia amb la seva publicació ”La Transició: Moviment obrer, canvi polític i resistència popular”,una exposició i alhora una anàlisi del període comprès aproximadament entre la mort de Carrero Blanco l’any 1973 i l’aprovació de la Constitució l’any 1978, el lapse de temps en què es configura el nou escenari polític. En algun àmbit, per exemple el del moviment obrer, aquest període s’amplia, enrere en el temps, fins gairebé la postguerra, per tal que el lector entengui aquella conjuntura específica.

500 LLIBRE

 

El més llegit

I després