I després

Anna Vicens presenta dos nous Documentals

Compartiu aquesta història

El proper divendres 4 de novembre a les 7 de la tarda a la Sala Abat Panyelles del Monestir, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols (AFIC) presenta dos documentals d’Anna Vicens que giren a l’entorn de dos artistes coneguts i estimats per retre’ls-hi homenatge i difondre’n tant la seva tasca com la seva figura: “Els ninots animats d’en Toni Ferrer Gallego” i “La plaça d’en Jaume”, aquest darrer dedicat a l’il·lustrador Jaume Provensal en el 20è aniversari de la seva mort.

En parla la creadora dels documentals, Anna Vicens.

 

Presentaran els treballs l’Alfons Hereu, cineasta ganxó i membre de l’AFIC, el periodista i biògraf de Jaume Provensal, Josep Andújar, i l’Anna Vicens, autora dels dos nous treballs. També hi intervindrà l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, com a representant institucional. L’accés és gratuït i l’aforament limitat

Amb aquests dos nous treballs de la documentalista ganxona, ja són 14 els títols editats per aquest ordre: En 8mm: L’anell (1969) 8mm Enjolit (1972). En digital: L’Oncle Miguel (2008) Viure el passat (2009) Àlbum de fotos d’en Lluis Palahí Xargay (2010) Narcís Masferrer Buixó Narmas (2011) Ganxons a Guinea Equatorial (2012) EMAD (2013) L’antic Hospital Municipal de la Misericòrdia (2014) Els colors de Sant Feliu de Guíxols (2015) La premsa escrita Guixolenca (2016) La segona rifa (2017) Els ninots animats d’en Toni Ferrer Gallego (2021) La plaça d’en Jaume (2021).


A la imatge Toni Ferrer, Anna Vicens i Jaume Provensal

El més llegit

I després