I després

Ampliació del S’Agaró Mar i disposició de 2.300 m2 de pineda

Compartiu aquesta història

El passat dijous, el Ple Municipal ordinari va aprovar, entre altres, el dos punts que reproduïm a continuació:

Aprovació inicial de la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) referida a l’àmbit del Sector de Millora Urbana SMU-17 Hotel S’Agaró Mar.

– Aprovació del conveni entre l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Augusta Marketing Directo SL, els Senyors Alberto i Ana Ma Estrada Planella referent a la reordenació del SMU-17 del POUM.

El regidor de Planejament Urbanístic, Joan Vicente, declarava a la nostra emissora que “aquesta modificació és important ja que continuem en la línia d’anar resolent temes que, en el POUM de 2006, havien quedat penjats. Es tracta d’una zona verda de 2.300 m2 que hi just davant de l’Hotel S’Agaró Mar sobre la que hi havia una sentència que ja es va tractar en l’anterior Ple i buscàvem una fórmula per tal que esdevingués pública. Finalment hem trobat la manera d’aconseguir-ho”.

D’altra banda, i en el mateix àmbit, l’Hotel S’Agaró Mar, volia créixer “però no podia atès que, els terrenys del costat eren per a ús residencial i no podia construir 18 habitacions que necessita per fer una ampliació que els és necessària”.

Per tant, s’ha pogut quadrar un cercle i s’ha trobat la manera de resoldre dues qüestions que el POUM no contemplava com és: que l’hotel pugui portar a terme l’esmentada ampliació convertint una àrea residencial en hotelera i que, l’Ajuntament, disposi de la pineda de l’altra banda del Camí de la Caleta.

El més llegit

I després