El passat dissabte 12 de desembre es va inaugurar l’ampliació de l’Skate Park de Platja d’Aro (estrenat el febrer de l’any 2011), situat al carrer Roma, al paratge dels Estanys, amb diverses activitats -exhibicions, música i concursos- promogudes per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i Mavericks Surf Shop. Segons informa el web ciutada.platjadaro.com, la nova zona habilitada és d’uns 1.000 m2 on s’hi ha instal•lat diversos mòduls que propicien línies de patinatge, rampes amb baranes i un fossat amb ús de bowl.
El consistori hi ha invertit 164.000 euros, que s’afegeixen als 141.000 euros per a la seva construcció inicial. Aquesta ampliació compensa la reconversió, ara fa un any d’un pista de dimensions més petites entre el carrer Sant Sebastià i l’Avinguda Madrid de Platja d’Aro, en plaça pública amb elements per practicar-hi exercicis físics suaus.
El conjunt de l’Skate Park, està dissenyat pensant en les necessitats tant d’usuaris principiants com avançats i professionals, i perquè pugui ser utilitzada per la màxima varietat d’edats i graus de formació, així com per diferents variants de patinatge o activitats relacionades com ara patins en línia o bicicletes acrobàtiques amb zones de transició de corbes i planes amb elements per a trucs d’street.