I després

Amics del Museu programa una visita a BCN per contemplar dues exposicions

Compartiu aquesta història

L’Associació Amics del Museu (AAM) de Sant Feliu de Guíxols, organitza pel dissabte, 4 de febrer, una excursió cultural a Barcelona per tal de visitar dues exposicions d’estils totalment contraposats però de gran interès: Impressionistes, de mestres francesos de la col•lecció Clark al CaixaForum i L’escala de l’evasió de Joan Miró..

La primera exposició aplega un conjunt excepcional de pintura francesa del segle XIX i començaments del XX, procedent de la col•lecció de Sterling i Francine Clark.
Manet, Monet, Renoir, Degas i tota l’esplendor del París del començament del segle XX arriben a CaixaForum a través del Sterling and Francince Clark Art Institute.

L’altra exposició, organitzada conjuntament per la Tate Modern de Londres i la Fundació Joan Miró de Barcelona, aplega més de cent cinquanta obres de l’artista,
com La masia (1921-1922), Paisatge català (El caçador) (1923-1924), Natura morta del sabatot (1937), la sèrie de les Constel•lacions (1940-1941), el tríptic Blau I, II, III (1961) o les seves Teles cremades (1973).

Per totes aquelles persones que vulguin assistir-hi, l’AAM informa que l’autobús sortirà de la plaça del Monestir a les 9 del matí. En arribar a Barcelona, es farà una visita comentada a la Fundació Joan Miró. Dinar al migdia en un restaurant de la zona de Montjuïc i, a primera hora de la tarda, visita comentada al CaixaForum.

Les inscripcions, reserves i pagament es poden fer els matins, fins el divendres, 27 de gener, tot trucant al telèfon: 972 82 15 75 (Laura). El preu (que inclou transport, entrades a recintes i dinar) és de 40 €. per als no socis i de 35 per als socis.

Cal que hi assisteixin un mínim de 35 persones.

 

El més llegit

I després