Amics del Museu programa una visita a BCN per contemplar dues exposicions

L’Associació Amics del Museu (AAM) de Sant Feliu de Guíxols, organitza pel dissabte, 4 de febrer, una excursió cultural a Barcelona per tal de visitar dues exposicions d’estils totalment contraposats però de gran interès: Impressionistes, de mestres francesos de la col•lecció Clark al CaixaForum i L’escala de l’evasió de Joan Miró..

La primera exposició  aplega un conjunt excepcional de pintura francesa del segle XIX i començaments del XX, procedent de la col•lecció de Sterling i Francine Clark.
Manet, Monet, Renoir, Degas i tota l’esplendor del París del començament del segle XX arriben a CaixaForum a través del Sterling and Francince Clark Art Institute.

L’altra exposició, organitzada conjuntament per la Tate Modern de Londres i la Fundació Joan Miró de Barcelona, aplega més de cent cinquanta obres de l’artista,
com La masia (1921-1922), Paisatge català (El caçador) (1923-1924), Natura morta del sabatot (1937), la sèrie de les Constel•lacions (1940-1941), el tríptic Blau I, II, III (1961) o les seves Teles cremades (1973).

Per totes aquelles persones que vulguin assistir-hi, l’AAM informa que l’autobús sortirà de la plaça del Monestir a les 9 del matí. En arribar a Barcelona, es farà una visita comentada a la Fundació Joan Miró. Dinar al migdia en un restaurant de la zona de Montjuïc i, a primera hora de la tarda, visita comentada al CaixaForum.

Les inscripcions, reserves i pagament es poden fer els matins, fins el divendres, 27 de gener, tot trucant al telèfon: 972 82 15 75 (Laura). El preu (que inclou transport, entrades a recintes i dinar) és de 40 €. per als no socis i de 35 per als socis.

Cal que hi assisteixin un mínim de 35 persones.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació