I després

AMICS DEL MUSEU PORTA MÀGIA ALS GERIÀTRICS

Compartiu aquesta història

Els propers dies 7 i 9 de desembre, l’il·lusionista Xevi actuarà per a la gent gran que resideix a l’Asil Surís i a la Residència de la plaça Miquel Murlà.
Aquesta actuació ve propiciada per l’Associació Amics del Museu de Sant Feliu, que cada mes ofereix als residents d’ambdós centres, uns matins de distracció. En mesos anteriors han consistit en la presentació de diferents projeccions de filmets de procedència variada que reflecteixen la vida de Sant Feliu. Entre altres títols, s’han vist: El vídeo de TVCB sobre el niu de metralladores recentment obert al públic, “Sant Feliu de Guíxols en colors” d’Anna Vicens, “La mirada del viatger” de VideoPlay, “Les Campanes de Sant Feliu” de Josep M. Vicens, “Història del Barri del Puig” de Ferran Massanas, “Homenatge a Josep Torrent Buch” de Carles Torrent, “Fem un Passeig?” de l’Arxiu Municipal i “Viure el passat”, d’Anna Vicens.
Aquest mes, i com a activitat de Nadal, i amb la complicitat de l’Associació Amics de la Casa Màgica de Santa Cristina d’Aro, l’il·lusionista Xevi s’ha brindat a actuar desinteressadament en els centres abans esmentats, per portar uns moments d’il·lusió als avis que no es poden desplaçar fàcilment a les activitats públiques que s’ofereixen.

El més llegit

I després