I després

AMICS DEL MUSEU ARRIBA ALS 200 SOCIS

Compartiu aquesta història

El passat dissabte 21 de febrer, l’Associació d’Amics del Museu va inaugurar amb èxit el programa d’activitat del 2015. En primer lloc es va celebrar l’Assemblea General per passar comptes de les activitats i despeses del 2014 i fer propostes de les activitats de l’any en curs.
L’Associació compta amb més de 200 socis inscrits, alguns dels quals van assistir a la visualització i comentari del documental “Costa Brava. La mirada del viatger”, amb la presència de l’autor Toni Martí. Els 80 assistents varen poder descobrir, a través d’un ampli fons cinematogràfic, la seducció que va suposar la bellesa d’aquest paisatge des de finals del s. XIX fins avui. Sobre Sant Feliu de Guíxols, la filmació compta amb imatges dels campionats de waterpolo als banys de Can Rius, de la filmació de “Pandora y el Holandés Errante”, dels banys de S’Agaró, abans de la construcció de l’Hostal de La Gavina, de les processons del Corpus dels anys 60 o bé de l’últim viatge del tren petit, entre altres.
Des de la seva fundació aquesta associació, presidida per Josep M. Vicens Batet, ha mostrat el seu dinamisme organitzant viatges a museus i altres indrets, sopars monacals, concerts de música medieval i d’autor, ha estat realitzant tasques d’obertura i visites guiades al niu de metralladores i a la caseta del Salvament de Nàufrags a més d’altres activitats.
Per més informació sobre l’Associació d’Amics del Museu, podeu consultar la seva web: www.amicsmuseu.cat

El proper dissabte dia 14, a la tarda, els Amics del Museu visitaran la Casa de Rafael Masó (Girona), que està museïtzada, i l’exposició “Temps de romànic” a la Fontana d’Or.
La Casa Masó és la casa natal de Rafael Masó (1880-1935), una de les obres més importants de la seva arquitectura i l’única que està oberta al públic de les famoses cases del riu de Girona. La casa s’ha conservat amb el mobiliari i la decoració de l’època noucentista, i també ofereix unes vistes inèdites de la ciutat.
Aquesta visita es farà amb cotxes particulars, la sortida es farà a les 3 de la tarda (Arc de Sant Benet). Un cop a Girona, trobada davant de l’Ajuntament (plaça del Vi) a 3/4 de 4, i la visita començarà a les 4.
El cost és de 6 € per persona.

foto_maso

El més llegit

I després