I després

‘Amar’ és el nou concert del ‘Música i descobertes’ d’aquest divendres

Aquest divendres 4 de març arriba una de les noves propostes del cicle ‘Música i descobertes’.

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 4 de març arriba una de les noves propostes del cicle ‘Música i descobertes’ que organitza l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. En aquest cas, la poetessa, rapsoda, il·lustradora i psicòloga Amada Blasco presenta “Amar”, un recull de poemes propis editats amb il·lustracions originals.

Comptarà amb el saxofonista gadità Pedro Cortejosa, “un músic amb majúscules, un buscador incansable amb mes de 50 registres discogràfics, 10 com a líder i una llarga experiència en el món del jazz, la música improvisada i experiments interdisciplinaris amb poesia, dansa i arts gràfiques” destaca l’organització.

També hi participarà el pianista Luis González, director de l’Escola de Música, compositor i pedagog molt actiu, amb una carrera musical que va des de la clàssica al jazz. Amb 12 discos com a líder i ‘sideman’, “és un músic gironí de referència”.

En aquesta nova proposta, poesia i música caminen juntes, interconnectades, en sinergia i en comunicació. Es tracta d’un concert únic “que no deixarà a ningú indiferent”, destaquen des del centre. Podeu escoltar les seves peces fent clic aquí.

L’aforament al concert és limitat i la mascareta, obligatòria. No cal reservar entrada prèviament; la sala obrirà 15 minuts abans del concert.

El més llegit

I després