I després

Alumnes de batxillerat artístic comissionaran una exposició de Gerard Mas dins el Creativa’t

Compartiu aquesta història

Els alumnes de batxillerat artístic de l’INS Sant Elm estan enllestint la nova edició del Creativa’t, aquest any amb l’artista Gerard Mas com a protagonista. Creativa’t és un projecte on els alumnes fan el comissariat i la producció de l’exposició d’un artista de Sant Feliu. Sònia Miñana, professora de batxillerat artístic de l’institut, ens parla del projecte.

 

Durant la preparació del Creativa’t, els alumnes han realitzat sessions d’una hora cada setmana amb la cap de Cultura, Montse Barniol, per anar desplegant el projecte d’aquesta edició. La Sílvia ens explica com han estat treballant les darreres setmanes.

 

La Sònia destaca la importància de que Gerard Mas hagi estat el protagonista d’aquesta edició i que els hagi proposat visitar el seu taller.

 

Aquest any, el Creativa’t s’enllaça amb el festival de la llum LumLab, pel qual Gerard Mas està creant l’obra ‘3 dies combustió’ que s’encendrà el 7 d’abril a les 11 hores a l’Antic Hospital. D’altra banda, Gerard Mas també presenta a l’Antic Hospital l’exposició ‘Viatge efímer’, que es podrà veure del 30 de març al 9 d’abril.

El més llegit

I després