La cantant ganxona Alícia Calzada ha editat un nou disc que, amb el nom de ”Homenatjant”, fa una repassada a una part de les cançons que conformen la banda sonora de la seva pròpia vida, amb temes recuperats de les dècades dels 60, 70 i 80.
Són un total d’11 cançons en català, castellà i italià, autèntics estàndards que reconeixerem, compartirem i als quals l’Alícia hi ha incorporat el segell de la seva veu versionant cançons popularitzades per Joan Manuel Serrat, Mecano, Salomé, Lucio Dalla, Nino Bravo, Joaquín Sabina, Roberto Carlos, Lluís Llach, Alberto Cortez i Jimmy Fontana, tot plegat amb direcció, producció i arranjaments de Nito Figueras i la col·laboració de destacats músics com Manel Vega, Rafael Rostei, Pep Poblet Adrià Bauzó i Enric Canada.
La cantant, que domina pràcticament tots els estils, comenta a la nostra emissora que “ aquest projecte és un homenatge als homes en general, i en concret a cantautors dels anys 60, 70 i 80, ja que han estat una destacada influència en la meva carrera musical i és com una forma d’agraïment personal”.
Es tracta d’un treball sense estridències on la calma, els missatges les harmonies i la preciosa veu de la cantant conformen una atmosfera acollidora al temps que evocadora.
Espera que la propera primavera pugui fer la presentació oficial i ens permeti gaudir del seu directe envoltada dels músics.
Entretant, tenim l’oportunitat de comptar amb aquest CD d’onze perles personalitzades amb la seva veu, un disc que ha dedicat especialment al seu entorn més immediat, a les persones que més s’estima i que han estat el seu suport per poder gaudir, durant dècades, d’allò que més li agrada fer que és enfilar-se als escenaris, atrevint-se a oferir peces pròpies i versions tant en solitari com en anteriors formacions com Jan’s, Bruc, al front de la Big Band o amb el duet Back on Time, amb Nacho Alonso.
Per disposar del disc podeu adquirirlo a la botiga Sol Negre o bé sol·licitar-lo al seu web: www.alicia-calzada.com , a l’apartat “botiga”.