I després

AGENDA I NOTÍCIES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CONCERTS A LA GOLETA
-Dimecres 16 d’Abril – 23:30h – Entrada Gratuïta – Primer concert a Catalunya de la gira Europea de Vikingmoses Rock & Soul trio / York – Pennsylvania (EUA).
-Dijous17 d’Abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – Los 3 Technores tornen amb el millor minimal des de Sabadell.
-Divendres18 d’Abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – La nit de Rock n’Roll que esperava Sant Feliu amb els Drinkin’ Brothers.
-Dissabte19 d’Abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – Festa Hip-Hop amb Esmity & Amik (Girona) & Hijo de la R (Salt), Monty Bruster (SFG), Mokro (Palafrugell), Miriam Katze (SFG) & Iyector (Palamós).
-Diumenge20 d’Abril – 19:30h – Entrada Gratuïta – Havaneres i cançó de taverna amb La Vella Lola.

LA PETITA HAVANA A LA CASA IRLA
Aquest dissabte, 19 d’abril a les 22:30 h a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols concert del grup d’havaneres La Petita Havana que presentarà el seu nou disc «Tornar a començar», el primer de la formació després de la seva gira de concerts per Catalunya, Cotllioure (França) i Szczecin (Polònia). En aquest disc busquen una sonoritat més actualitzada dins el gènere de la cançó de taverna i l’havanera, volen acostar la música popular i de taverna a un públic que sovint busca quelcom diferent en el gènere, musicant cançons de poetes del nostre país o creant cançons d’autor. La Petita Havana està formada per Alvar Ibañez, veu i guitarra; Georgina Espolet, veu i Giuseppe Costa, acordió i veu. Les entrades es vendran el mateix dia a taquilla.

ACTIVITATS DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA-ANC
Aquest proper diumenge 20 d’abril ElBus.cat farà parada a l’encreuament entre el Passeig del Mar i el Passeig dels Guíxols de Sant Feliu, de 10:00h a 20:00h.
ElBus.cat, és una iniciativa de 3 empreses, Polsera Catalana de Lleida, Samarreta catalana de Manresa i Vamcats de Vic, que han unit esforços per restaurar un autobús anglès de dos pisos dels anys 70 per circular per tot el territori català amb l’objectiu de reforçar el procés sobiranista, el dret a decidir i entitats com l’Assemblea Nacional Catalana.
Acompanyant elBus.cat trobareu a Guíxols per la Independència instal.larà una parada de marxandatge de l’Assemblea Nacional Catalana i una taula on es continuarà amb la campanya de recollida de “Signa un Vot per la Independència” que actualment arriben a les 2.000 a nivell local.
El proper 23 d’abril Diada de Sant Jordi, anuncien que també es podrà trobar de 10h a 20h a la Rambla Vidal la parada de l’ANC amb la taula de recollida de signatures, al temps que animen a posar senyeres i estelades a tots els balcons i façanes.

XX ANIVERSARI D’ATZAVARA CLUB
El proper diumenge, 20 d’abril, a la Sala TZVR, a la zona de l’antic escorxador, se celebrarà el 20è aniversari de la fundació d’Atzavara Club amb la IV BBQ From Hell que comptarà amb les actuacions de Joan Colomo que presentarà el seu nou disc (La filia i la fòbia), Lovespoon (Indie-Folk/Italià), Mossèn Bramit Morera i els Morts (Garatge/ Barcelona) i Assot (Metall/ Sant Celoni). Donatiu: 1.000 pessetes.

PLA DE BARRIS AMB LA GENT GRAN I MASSATGE SENSITIU
Si sou grans i voleu gaudir de l’acompanyament d’un voluntari. O bé si voleu gaudir de l’acompanyament d’un voluntari, Pla de Barris busca voluntaris per ajudar a gent gran i persones que necessitin l’acompanyament d’un voluntari.
Per més informació: Oficina del Pla de Barris. c. Penitència núm. 10 (Casa Albertí) . Telèfon 972 32 70 19
També des del Pla de Barris es programa pel dimarts, 22 d’abril, a les 16:00h. dins del taller “Ensenya’ns que saps fer”, taller de Massatge sensitiu que impartirà Cecília jori, veïna del barri del Puig i professional en aquest sector. Si esteu interessats cal fer inscripció prèvia A la inscripció de què cal portar i el lloc on es farà el taller. És una activitat gratuïta i oberta a tothom.

CLOENDA I SORTEIG TEATRE AMATEUR
Diumenge passat es varen cloure les representacions del IX Concurs de Teatre Amateur en el qual s’han anat donant butlletes per un sorteig en el qual es convida a dues persones al sopar de cloenda i lliurament dels premis del concurs que se celebrarà el 17 de maig.
El número premiat és el 338 i si aquest no es trobés, quedaria substituït pel 324. Les paperetes son de color groc i es va entregar en alguna de les primeres representacions, és a dir, entre les representacions de novembre i desembre de 2013.
Si algun d’aquest números apareix es pot trucar al telèfon 972.322840 i deixar-hi el missatge. En aquest mateix número es poden fer les reserves per assistir al sopar en el qual hi seran presents tots els grups i on s’informarà del lloc, hora, preu del sopar i qualsevol qüestió que es vulgui plantejar.

 

 

El més llegit

I després