ESCOLA DE FUTBOL SANT FELIU, PARTITS DE  LLIGA

DISSABTE, 22 AL CAMP DE VILARTAGUES

10.30 h.    ALEVÍ-B – BONS AIRES-A
12.30 h.    CADET  – L’ESCALA- A
16.00 h.    JUVENIL-A – MASNOU-A

DISSABTE, 22  A CAMP CONTRARI

10.00 h.    FORNELLS – INFANTIL- A
11.00 h.      LLAGOSTERA A – ALEVI A   

DIUMENGE, 23 A VILARTAGUES

AMISTÓS 11.00 h.  ARO B-ALEVÍ C

 

Vilartagues C.F

Aquest Dissabte 22 de setembre, a les 17h, al camp annex a l’estadi municipal Josep Massot i Sais. Partit que enfrontarà a la Fundació Esportiva Palamós “A” i al Vilartagues C.F.

Els de Xavi Giró viatgen a Palamós per endur-se’n la tercera victòria consecutiva de la temporada, davant tindran, al 5é classificat de la taula, amb 3 punts, que segur que lluitarà per evitar-ho.


A.D. Guixols

Aquest Diumenge 23 de setembre, a les 16:45h, al camp municipal La Jonquera, partit de la 3ª jornada de la temporada de futbol de 1ª Catalana del grup 1. El partit enfrontarà a LA JONQUERA, U.E. “A”  i el GUIXOLS, A.D. “A”.

Els de Ramon Mornàs, es desplaçaran a La Jonquera amb l’objectiu d’aconseguir els tres punts, davant un equip que es troba al segon lloc de la classificació, desprès d’haver guanyat els dos primers partits de la temporada. L’equip guixolenc viatja a L’Alt Empordà amb l’esperança d’endur-se els tres punts i així aconseguir la segona victòria consecutiva de la temporada.

 

AQUÀTIC CLUB XALOC
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GRAN FONS 2012

El proper dia 29 es celebrarà a Sant Feliu de Guíxols la 13 edició del campionat de Catalunya de gran fons. Una prova que es neda al mar amb monoaleta. La sortida es a la Punta Garbí a les 11 del matí. Ens nedaran 1000m, en categoria cadet – infantil i 3000m, en categoria junior – senior. Nedadors del Club Aquàtic Xaloc, club esportiu mediterrani i A.E. Bellesport participaran en aquesta prova que en un principi estava prevista per el mes de juny i va quedar anul·lada per el mal temps.

 

INFORMACIÓ DEL CLUB TENNIS GUIXOLS

S’ inicien els cursos d’hivern 2012-13 per alumnes d’entre 4 i 18 anys de tots els nivells.
Mini-tennis d’iniciació, perfeccionament i competició al preu de  34 euros mensuals.
També classes particulars, individuals i en grup de tennis i padel.
Podeu aprofitar per aprendre a jugar a tennisi, padel i fer amics a l’Escola de Tennis i Padel de Sant Feliu. Més de 25 anys formant joves tennistes. Podeu demanar  informació al 972.32.10.50 o al mail: ctguixols@terra.es