I després

AGENDA DEL CAP DE SETMANA

Compartiu aquesta història

Us oferim tot un seguit d’activitats que se celebraran durant el cap de setmana que poden ser del vostre interès:

CONFERÈNCIA SOBRE LA FIBROMIÀLGIA
Aquest dissabte 25 de gener a les 12h, a la Sala d’Actes de La Caixa (Avinguda Ridaura, 1 Santa Cristina d’Aro), tindrà lloc una nova conferència del cicle “Salut i Societat”, dins de l’àmbit del Metge i la Salut Rural que aplega els municipis de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro.
Sota el títol “Fibromialgia: la gran desconeguda”, la xerrada anirà a càrrec del Dr. Antonio Collado (Coordinador de la Unitat de Fibromiàlgia de l’Hospital Clínic de Barcelona i Coordinador del Comitè Científic de la Fundación Fibromiàlgia i Fatiga crònica). La conferència es centrarà principalment en els coneixements actuals i últimes investigacions sobre la lesió en la fibromialgia. S’analitzarà també l’evidència de l’abordatge terapèutic i l’impacte de la malaltia al nostre país. L’entrada és lliure i gratuïta.

ÀNGEL COLOM A LA CASA IRLA
Aquest dissabte, 25 de gener, a les 19:00 h. i amb accés gratuït, Àngel Colom (Rupit i Pruït, 1951) oferirà una xerrada que porta l’enunciat “El país que volem” Àngel Colom fou copresident de Pax Christi i activista del moviment no-violent català, va ser l’impulsor de la Marxa de la Llibertat durant els finals de la dictadura (1976) i de la Crida a la Solidaritat en defensa de la llengua i cultura a les nacions catalanes (1981-1986). Va ser secretari general d’ERC, diputat al Parlament de Catalunya durant tres legislatures i senador en representació del Parlament de Catalunya.
Delegat de la Generalitat de Catalunya al Marroc, entra a militar a CCD i durant uns anys resideix a l’estranger. El 2008 retorna a Catalunya i és escollit secretari d’Immigració de CDC, càrrec que té en l’actualitat. També és el director general de la Fundació Nous Catalans i membre del Consell Executiu Nacional de CDC.

CONCERTS A L’ATZAVARA
Dissabte, 25 de gener a les 21:30 h. ULISES LIMA (Madrid, emo-core) & I’M (Manlleu, punk-rock).
Dilluns, 27 gener, 21:00 h. DESPITE EVERYTHING (Atenes, Grècia, hardcore-punk) + WISH UPON A STAR (Atenes, Grècia, hardcore melòdic)+ ANCHORD (Bcn, hardcore-punk).

TROBADA – DINAR D’ANIVERSARI DE LA PAH-SFG AL MONTCLAR
El desembre passat va fer un any de la primera assemblea de la PAH-SFG en què s’ha acompanyat i assessorat a més de 100 famílies davant de diversos estaments (jutjats, bancs, ajuntaments, etc.) per aturar els desnonaments i millorar les condicions a través de dacions en pagament i negociacions diverses tot i que també es lamenten les que no han sortit bé.
Aquest dissabte celebren el seu primer anys d’existència amb una trobada i dinar dinar al CE. Montclar, c/ Capmany, 100 a partir de les 11:30 h. Per assistir-hi cal aportar alguna cosa per compartir així com el plat, coberts i tovallons. Hi haurà servei de begudes i també una zona pels nens i nenes perquè es puguin distreure dibuixant. Es demana que qui pugui hi vagi a les 12 per ajudar a l’organització de l’acte.

TRAVESSIA “NO A LA FRED” DEL XALOC
Aquest diumenge a la platja del davant de Sant Feliu, Travessia no competitiva “No a la fred” de 1.500 i 2.000 metres, organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc. Hora de presentación: les 10 del matí i sortida a les 11:00 h. Preu :15 euros. Edat mínima: 18 anys . Hi haurà servei de guarda-roba i bicicletes, i per el que es vulgui dutxar després, podrà fer-ho a les instal•lacions del pavelló municipal de la Corxera
En cas de mal temps, s’optarà a un circuït alternatiu dins el port. Si en tot dos casos no se pot realitzar la travessia, se retornarà el 80 % de la inscripció.). La prova està limitada a 150 participants i comptarà amb el suport de les embarcacions de Creu Roja, Protecció Civil i Caiacs.

ESPECTACLE DE LA XARXA AL TEATRE
Aquest diumenge, 26 de gener a les 12 del migdia, al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, La Xarxa presenta l’espectacle per a tots els públics “El Cel de la Jojó” amb la companyia Inspira Teatre.
La Joana puja a jugar al terrat i mentre observa els núvols pensa que fa dies que no veu la seva iaia i es pregunta on deu haver anat. La seva mare la transporta a través d’un conte, a la granja de l’àvia on fa molts anys diuen que hi va viure una vaca molt especial, la Jojó. Una història que ha anat passant de generació en generació i que serà a partir d’aquesta que la nena obtindrà algunes claus per entendre millor la vellesa i el cicle de la vida.

El més llegit

I després