I després

Activitats Punt SIAD. Hora del Conte a la Biblioteca. Soci nº 100 Amics del Museu

Compartiu aquesta història

Curs de recerca de feina per a dones

Sessions laborals per a dones Les borses de treball a Internet, inscripció i funcionament, a càrrec de Marta Arcas, de Guíxols Desenvolupament, el dimarts, 31 de gener al Centre Cívic Tueda de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del matí. Cal fer les inscripcions, que són gratuïtes, al Punt SIAD i Centre Cívic Vilartagues. Telèfon 972 82 01 01

Torna l’Hora del Conte a la Biblioteca

El proper dissabte 28 de gener, a les 12 hores, tornem a tenir l’hora del conte a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols, per a nens i nenes, papes i mames, iaies i iaios, tiets i tietes,… (recomanable a partir de 3 o 4 anys).
Aquest cop, l’Albert Estengre (www.albertestengre.com) ens presenta “La gallina i l’escarabat… i altres contes de la selva”. La gallina, el cocodril, l’escarabat, la guineu, la gavina … fins i tot el lleó, són una colla de mandres i tenen la seva història per explicar. Tota una selva de contes. No us ho podeu perdre!

Regal per al soci número 100

A punt d’arribar al centenar de socis, l’Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu vol obsequiar al soci número 100 amb la gratuïtat d’una sortida de tot un dia, a escollir entre les sortides que organitzem al llarg del 2012.

Animeu-vos!, per només 10 € de quota anual gaudireu de múltiples avantatges i estareu al dia de l’actualitat cultural de la ciutat. Passeu per la recepció del Museu d’Història a buscar la vostra butlleta o bé feu-nos arribar un correu electrònic amb les vostres dades i aconseguiu el regal promocional.

Per més informació: amicsmuseu@gmail.com / Tel. 972821575 (Laura Francès) / http:amicsdelmuseudesfg.blogspot.com / www.facebook.com/Amicsmuseu

Comença el compte enrere!

El més llegit

I després