A la fotografia de portada els alumnes que formaran part del projecte Rossinyol que es va presentar divendres al pati de l’Ajuntament. Si voleu més informació recupereu la notícia: http://www.rsf.fm/2012/11/divendres-es-presenta-el-projecte-rossinyol-a-sfg/

Els qui votaven a l’IES-Sant Feliu ho hauran de fer a l’Escola Bressol

Nota informativa de l’Ajuntament per als veïns de la zona de Vilartagues per a les properes eleccions al parlament del diumenge 26 de novembre:
Degut a que s’ha efectua un canvi de col·legi, s’informa que aquells ciutadans de Sant Feliu de Guíxols que a les últimes eleccions varen votar al col·legi electoral IES SANT FELIU, que en aquestes eleccions ho hauran de fer a L’ESCOLA BRESSOL L’ORENENTA, situada al carrer Còrdova , 43. Disculpeu les molèsties.

 

La Xarxa presenta diumenge “Entre pinces” al teatre

Aquest diumenge, 25 de novembre a les 12 del migdia al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu La Zarza presenta l’espectacle “Entre pinces” . El protagonista es veu obligat a vestir-se de la manera inversemblant, sobre el fil de l’estenedor! Els seus convidats han arribat massa d’hora. Un cop arreglat i ben elegant, decideix  convertir el públic en l’orquestra i ell convertint-se en director.

 

Teatre Montclar, diumenge tarda amb zombies, gratuït

Aquest diumenge 25 de novembre, a les 6 de la tarda el Teatre del Centre Excursionisme Montclar presenta l’obra “Que zombie la nit d’aquell dia”, una adaptació lliure de la pel·lícula “La núvia cadàver” de Tim Burton. La funció serà interpretada per la companyia de Teatre juvenil de l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro sota la direcció de Geòrgia Bonell Sala.
La companyia integra nois i noies de13 a15 anys, la majoria d’ells van començar fa 8 anys a l’Escola Pedralta a fer teatre amb l’actriu Geòrgia Bonell i fins el dia d’avui continuen la seva formació teatral. “Que zombie la nit d’aquell dia ” és el resultat del projecte de fi de curs que es va estrenar el juny de2012 l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. Ara, els nois i noies estan molt engrescats en tornar a representar l’obra i, així, ho explica la mateixa directora:”varem triar aquesta obra perquè ens encanta Tim Burton i la història era molt adient per adaptar-la i fer-ne una obra de teatre. La tornem a representar ja que a Santa Cristina va anar molt bé i com que hi ha molts alumnes de Sant Feliu ara la fem aquí”. “Que zombie la nit d’aquell dia ” explica la història d’un  noi a punt de casar-se que és segrestat per una colla de zombies en principi terrorífics però poc a poc descobrirà que el món dels morts no està gens malament!!!

 

Concerts de TZVR per aquest cap de setmana

Divendres 23 de Novembre – RON SAGAN + SÀVATS
Diumenge 25 de Novembre – STRAIGHT ON [Platja d’Aro, Rock-Alternatiu] & LANCASTER & LASAGABUSTER

 

Acte a SFG de la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca

Acte de presentació de la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca (PAH) que es farà el dimarts, dia 27 de novembre, a les 19:30 h. a la Biblioteca.Pública Octavi Viader de Sant Feliu de Guíxols.
“És important que, a més de lamentar-nos per la sort de molta gent que està patint i la fan fora de casa seva, participem en la mesura que podem d’organitzar els afectats perquè se’n puguin sortir”, diuen els organitzadors.
L’acte estarà conduït pel Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu, José Luis Mayo i per Marta Afuera, portaveu de la PAH de Girona i es demana que es faci córrer la veu, sobre tot, amb qui tenen. problemes de pagament del seu habitatge.

 

Els síndics i el manifest contra els desnonaments

El Síndic de Sant Feliu ens envia una nota de premsa amb el contingut de la jornada de treball del Síndics i Defensors Locals de Catalunya, que  tingué lloc el dia 15 de novembre de 2012 i que va culminar amb la redacció d’un Manifest contra els desnonaments. Premeu a sobre del text per ampliar el document.