I després

ACTIVITATS I NOTÍCIES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ACTIVITAT DEL GRUP OPINA-S
Divendres, 25 d’octubre a les 20:30 h. el grup Opina-s convida a participar a participar en el debat-col·loqui on no hi haurà personatge convidat sinó que s’exposaran diversos temes de debat d’aquesta “tardor calenta” entre els que destaquen les pensions, la vaga de l’ensenyament, la Via Catalana i les actuacions de Mas i Rajoy que consideren que ens estan afectant a tots.
CONCERTS A LA GOLETA
Divendres 25 d’Octubre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de NATA (smart punk – industrial / Bcn)
Dissabte 26 d’Octubre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert INGRAVIDOS (Rock & Blues – Bcn) + AIRAM (Pop-Rock / Montornès del Vallès).
L’HORA DEL CONTE A LA BIBLIOTECA
Dissabte, 26 L’hora del conte, a càrrec d’Andrea Szabo. Contes per a nens de 0 a 3 anys. A les 12h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.
COMITÉ D’AVALUACIÓ DEL PLA DE BARRIS
El proper dimecres 30 d’octubre a les 10.30h tindrà lloc el 4rt Comitè d’Avaluació i Seguiment del Pla de Barris.
L’acta, que serà obert a tota la ciutadania, tindrà lloc a la biblioteca pública Octavi Viader i Margarit al C.Surís 28-34. I L’ordre del dia serà el següent:
Ordre del dia
Lectura i aprovació, si s’escau, de l’Acta anterior
1) Informe de part de l’Ajuntament sobre el desenvolupament del Projecte d’Intervenció Integral
2) Avaluació de la marxa de les justificacions i altres aspectes administratius
3) Torn obert de paraules
CLUB TAEKWONDO A-PUNT
La taekwondista Ivon García Montes, del Club Taekwondo A Punt, diumenge passat, dia 20, va començar un nou repte, participar en campionats Pumses, combinacions de tècniques de cames i braços, canviant totalment l’execució de les tècniques. Porta un mes i mig a treballat molt dur per canviar aquestes “formes”, el diumenge va competir, en el Campionat de Catalunya Infantil de Tècnica contra noies que porten anys fent-les. Va aconseguir pujar al pòdium al tercer lloc, amb això va demostrar la seva gran qualitat. Amb pràctica, treball i el suport dels seus companys i pares pot aconseguir grans èxits ja que és molt jove, 9 anys.

El més llegit

I després