En commemoració a la lluita de La Dona Treballadora,  fins al 30 de març es porten a terme un seguit d’activitats a Sant Feliu de Guíxols.

Del 4 al 30 de març
A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit exposició Quina Dona!, una mostra col·lectiva dels centres educatius i entitats.
Aquí podeu consultar el llibre digital.

Divendres 8 de març
En el Dia Internacional de la Dona Treballadora, lectura del manifest a les 12 del migdia davant de l’Ajuntament, a la Placa del Mercat 1 d’Octubre.
Anirà a càrrec de la regidora Laura Serrano.
A continuació, projecció audiovisual de Si parem les dones, parem el món dins del pati del consistori. És una activitat gratuïta.
A les 7 de la tarda, il·luminació de l’Arc de Sant Benet i presentació de la cançó Allibera’t a càrrec de Kontrovèrsia, un grup musical de joves de la ciutat.

Dissabte 9 de març
Caminada per la igualtat sota el nom Puja al tren de la igualtat.
És una ruta de 7 quilòmetres pel carril bici.
Està organitzada pels Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina i Castell-Platja d’Aro i és gratuïta, però cal insccripció obligatòria. Podeu fer-la clicant aquí.

Dimecres 13 de març
A les 7 de la tarda, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, presentació del llibre Somnis de Penèlope.
Anirà a càrrec de l’autora, Marta Silvestre Sanjose. És una activitat gratuïta.

Dijous 21 de març
De 9:30 a 11 del matí, a la sala de parquet del Centre Cívic Vilartagues de la plaça Salvador Espriu, Taller d´Hipopressius a càrrec de la metgessa especialista en ginecologia Verònica Márquez Expósito.
És una activitat gratuïta i cal inscripció obligatòria al SIAD.
Les places són limitades.

Dimecres 27 de març
De 10 del matí a 11:30, a la sala de parquet del Centre Cívic Vilartagues de la Plaça Salvador Espriu, Xerrada del No és no, al sí, mites i tabús en la sexualitat. Serà a càrrec de la psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella Marina Castro i Leonarte. És una activitat gratuïta.

Dissabte 30 de març
A les 12 del migdia, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, l’Hora del Conte amb Quines unes, elles…!”,  que són contes coeducatius per a infants i famílies.
Activitat a càrrec d’Anna Casals i la companyia Tramoia Cultura.
És una activitat gratuïta.