I després

Activitats diverses per aquest cap de setmana a la Casa Irla de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Destaquem el més importat de l’agenda cultural d’aquest cap de setmana a la Casa Irla: Aquest divendres, 6 de maig a les 22h, concert del grup NYC Suite.

Després d’una estada a Nova York el pianista i compositor Lluís González torna amb NYC Suite. Nou composicions originals escrites per a una formació inusual i innovadora, Lluís González Trio & Friends: violí (David Morata), violoncel (Dolors Vidal), clarinet(Gerard Sibila), piano (Lluís González), contrabaix (Joan Solà-Morales) i bateria (Cèsar Martínez).

L’essència de la sonoritat clàssica i jazzística es fusionen en un llenguatge eclèctic i personal, combinant amb originalitat, estils i formes tan diverses com el swing, la fuga, el nocturn o el pop fugint de clixés i etiquetes caduques.
El resultat és un viatge conceptual i sonor que captivarà a l’oient per la varietat dels seus registres, textures i timbres.

Es continuarà amb el vernissatge de l’exposició de pintura “Llum i Color” programat per al dissabte dia 7 de maig a les 19 h de l’artista Carles Bros i que serà exposada fins el 26 de juny.

Carles Bros, és un pintor mediterrani, però sobre tot un artista que expressa sentiments amb senzillesa.La seva obra es base en la llum, el color, l’energia i la passió d’aquelles coses que la vida li proporciona, emocions i sensacions.

Els darrers anys el seu treball ha estat relacionat amb la mar, la pesca, la música o els viatges per l’Àfrica i Àsia. En Carles és un pescador d’art, escriptor i poeta, un gran observador, amant de la pintura accidental, actuant com actua la naturalesa i amb la llibertat d’un nen, on predomina la il·lusió i la necessitat d’expressar-se, sense por, prescindint del que diran i de factors comercials i estètics.

És un creador de temps i ens convida a aprofitar-lo en la contemplació de les seves obres, pensades per transmetre emocions, satisfaccions i per gaudir de l’obra per sempre, en un context de pau espiritual i salut mental.

Per a qualsevol aclariment respecte a la programació de la Casa Irla, poseu-vos en contacte casa@irla.cat, telèfon: 972.11.74.39.

 

El més llegit

I després