I després

La Xarxa i el Montclar ofereixen sengles espectacles per a infants aquest diumenge

Compartiu aquesta història

La Xarxa: Aquest diumenge, a les 12 del migdia, al teatre-Auditori municipal, Zing-zing, la Companyia Roberto G. Alonso convida a fer un viatge a un món ple de fantasia a través de la dansa, la música, els sons, la llum i les imatges.
“Cal imaginar un zing-zing fent de bola de vidre per a dos sargantanes xerrameques bessones, tres papallones negres que fan fiu, quatre gats equilibristes amb torticoli, cinc marietes presumides que es pentinen sense mirall, sis vals amb pals, set caderneres capritxoses ballant totes cofoies un mambo, un tango i un fandango, vuit flors venjatives amb nou espines que no punxen o deu sabates de taló enfilades en una cadira… Cal imaginar un pataplum sense ximplum!”

Montclar: També diumenge a les 6 de la tarda la Companyia Passabarret presenta,un dels seus espectacles anomenat Circ al Centre Excursionista Montclar, al carrer Campmany, 100 de Sant Feliu. El preu de l’entrada és de 4 euros. Venda d’entrades al Montclar de dilluns a diumenge a partir de les 16:30.

El més llegit

I després