I després

Activitats dels 25 anys de l’Agrupació Teatral Benet Escriba

Compartiu aquesta història

Els dies 1 Juny 2012 a les 22,30 nit (10,30 nit), 2 Juny 2012 a les 22,30 nit (10,30 nit) i 3 Juny 2012 a les 19 hores (7 tarda): Associació Teatral Benet Escriba, 25 Anys, audiovisual de la feina feta.

“L’arribada del ministre”, sarsuela en un acte, original de J. Manubens i Vidal. Música de Josep Ma Vilà i Gandol.

Repartiment, per ordre d’intervenció:
JESÚS, alcalde Toni Vidal
PERICO, secretari Francesc Fargallo
LIBORI, jutge Gerard San Martín
BERNAT, agutzil, carter, nunci, etc. Dídac González
FASSI, hereu de l’alcalde Dani Raduà
SILVESTRE, mestre d’escola Ricard Pelló
SÁNCHEZ, comissionat d’apremis Jordi Riera

“Homes i dones del cor”
A un poble, que els seus habitants tenen dificultats per a parlar i entendre el castellà, un bon dia, l’agutzil hi porta un telegrama anunciant l’arribada de suministro de guerra. Un gran embolic que provoca un seguit de malentesos que, només el Sr. Silvestre, el mestre, serà capaç d’aclarir.

Vestuari i Escenografia – Benet Escriba
Tècnics il·luminació i efectes – Pepo Valverde, Albert Maruny, Francesc Fargallo i Alex Vicens.
Tramoia – Adam Vicens, Toni Vidal, Miquel Pelló
Disseny programa – Marine Le Borgne

PIANO Josep Garbera
VIOLONCEL Queralt Rodriguez
VIOLÍ Sònia Ramos
DIRECCIÓ MUSICAL Laura Cerdán
DIRECCIÓ Miquel Pelló

Nota de l’Agrupació Teatral Benet Escriba

ALMENYS NO ÉS NADAL .- Dissabte passat varem assistir a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) al lliurament de premis del 24è Concurs de Teatre Amateur d’aquesta vila en el que, el 26 de febrer passat, havíem participat amb l’obra de Carles Alberola.

Aquest concurs representava l’últim en el que ens havíem presentat amb aquesta obra i, per tant, ens proporcionava una gran expectació. És cert que no esperàvem gran cosa ja que deu grups seleccionats i alguns d’ells amb gran prestigi, tres d’ells amb molta participació femenina, com “LES DONES SÀVIES de Molière”, “ENTRE DONES de Santiago Moncada” i “LA RAMBLA DE LES FLORISTES de Josep Mª de Sagarra”, feien pressentir forta competència.

Doncs anàvem equivocats ja que al desvetllar els nominats ja varem veure que teníem possibilitats. MIQUEL PELLÓ nominat a millor director, ALMENYS NO ÉS NADAL nominada a la millor obra i ROSER DESCAYRE a la millor actriu en paper principal. Al final només la ROSER va sortir d’allà amb guardó però va ser el PRIMER PREMI a la millor actriu en paper principal.

Gran final per una gran obra que ens ha proporcionat moments molt emotius i que, al acomiadar-la, ens deixa un fort regust a la boca. Dolç o amarg no importa ja que assaborit totes les actuacions, fossin a la Fitag de Girona o en

qualsevol altre poblet al que ens hem desplaçat amb ella. Quan hem arribat a Sant Feliu, ben entrada la matinada, estàvem cansats però contents.

 

El més llegit

I després