I després

ACTIVITATS DEL SIAD CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Compartiu aquesta història

El Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD) de Sant Feliu de Guíxols, organitza durant aquest mes, una campanya de sensibilització i denúncia contra la violència masclista amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència de Gènere que se celebrarà el proper 25 de novembre de 2015.
Algunes de les activitats, xerrades i tallers ja s’estan portant a terme i altres s’allargaran fins a finals de mes, entre els quals destaquen els següents:

– Exposició: “Violència masclista en parella: desmuntem mites?” del 2 al 17 de novembre al Centre Cívic Vilartagues organitzat per l’Institut Català de les Dones i SIAD.

-Xerrada a l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Sant Elm el dia 24 de novembre impartida per l’equip del SIAD.

-Taller-xerrada d’autoestima “Aprèn a estimar-te per viure millor” al Centre Cívic Vilartagues impartit per Anna Agustí des de les 15:15 h. fins les 16:30 h. del dia 16 de novembre.

-Taller de defensa personal per a dones a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues el 27 de novembre impartit per Jordi Pagès i SIAD.

-Taller “Moviment intel·ligent del cos” a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues els dies 14 i 24 de novembre i 1 de desembre des de les 15:15 h. fins les 16:30 h. a càrrec de Cristina Roca i SIAD.

-Biblioteca: “Recull de llibres amb temàtica de violència de gènere” durant tot el mes de novembre de 10:00 a 13:30h i de 16:30 a 20:30h de dilluns a divendres i també dissabte al matí a la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit.

– Lectura del manifest, reflexions sobre què podem fer per sensibilitzar la violència de gènere. I també espectacle. A les 12:00h a la Plaça de l’Ajuntament i a les 15:00h a la Plaça Salvador Espriu. Organitza SIAD i Associacions de SFG.

– Punts d’informació: Lliurament de material de difusió sobre violència de gènere, des de les 10:00h fins les 13:30h a la Plaça del Mercat i des de 15:00h fins les 18:00h a la Plaça Salvador Espriu.

Difusió Cartells contra la violència masclista i telèfon gratuït confidencial contra la violència masclista als comerços de l’Associació de Comerciants . Línia 900 900 120.

El més llegit

I després