Divendres 18 d’abril
11 – 19 h Mercat de brunyols i productes artesans a la plaça del Monestir. Durant tot el dia, tast de brunyols  a preus populars.
12 h  “Una paradeta particular” de la Cia. La Bleda.  Espectacle teatral de contes i cançons on trobarem una paradeta de verdures i brunyols amb una venedora un xic peculiar, la pallassa Bleda.
13 h  Fi del termini d’inscripció a l’11è Concurs de Brunyols.
Inscripcions a l’Oficina de Turisme.
16 h Taller infantil de brunyols. Preu: 2€.  Places limitades.
17-19 h Farcell de jocs tradicionals de fusta gegants de Fefe i Companyia. Dues hores jugant a bitlles, corda, billars, xanques, laberints, curses de sacs, la granota, la xarranca, peixera de peixos i molt més.
17 h Taller d’adults d’scrapbook: Home Deco “quadre amb decoració culinària”. Preu: 5€.  Més informació i inscripcions a scrapmaniatics@gmail.com ; per a imatges www.facebook.com /scrapmaniàtics.associació

Dissabte 19 d’abril
10 a 13 h i de 16 a 19 h Jornada de Portes Obertes al Monestir.
10 – 14 h Mercat dels Encants a la plaça del Mercat. Organitza: Associació de Comerciants Centre Ciutat.
11 – 19 h Mercat de brunyols i productes artesans a la plaça del Monestir.
Tast de brunyols a preus populars.
11 h Taller infantil (a partir de 6 anys): “Quadre de fils”. Preu: 3€. Places limitades. Inscripcions a partir del divendres 18 a la carpa de venda de brunyols. Imatges a facebook.com /espailamilana.  Dirigit per l’ Espai La Milana i La Ventana Dulce.
11 – 11.30 h Lliurament dels brunyols participants al concurs a l’Oficina de Turisme.
12  – 13 h Tast i deliberació del jurat.
13 h Lliurament de premis de l’11è Concurs de Brunyols.
16 h Taller infantil: “Conillets d’ous de xocolata”. Preu: 1€. Places limitades. Inscripcions a partir del divendres 18 a la carpa de venda de brunyols. Imatges a facebook.com /espailamilana.  Dirigit per l’ Espai La Milana i La Ventana Dulce.
16 h Taller infantil: “Pop Cakes”. Gratuït. Places limitades. Inscripcions a partir del divendres 18 a la carpa de venda de brunyols. Imatges a facebook.com /espailamilana.  Dirigit per La Ventana Dulce i l’Espai La Milana.
17 h Visita guiada teatralitzada a l’exposició “Guíxols: eines i creences”, una exposició sobre la cultura dels Ibers.
Punt de trobada: entrada del Museu-Oficina de Turisme, pl. del Monestir.
Durada: 75 minuts. Activitat gratuïta.
Inscripcions al Museu d’Història: 972 82 15 75 o al c/e: museuhistoria@guixols.cat. Places limitades.
21.30 h “Primer Amor” per Pere Arquillué, dins de la programació de Guíxols Escena 2014. Una peça a mig camí entre la comicitat i el patetisme, entre l’humor i la tragèdia. Autor: Samuel Beckett. Directors: Àlex Ollé i Miquel Górriz. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme i a través del web www.guixols.cat. Entrada general 15€ i reduïda 12€.

Diumenge 20 d’abril
11 – 19 h Mercat de brunyols i productes artesans a la plaça del Monestir. Tast de brunyols a preus populars.
11 h Taller infantil de brunyols. Preu: 2 €. Places limitades.
11 h Taller d’adults de manualitats: Decoració amb roba d’un test d’herbes aromàtiques per  cuinar. Preu: 5 € (inclou el material i la planta).  Places limitades. Inscripcions a partir del divendres 18 a la carpa de venda de brunyols. Imatges a facebook.com /costura6970. Organitza: Escola-taller La Costura del 69/70.
12.30 h Animació a càrrec del grup Percussió Ganxona. Recorregut: intersecció del passeig del Mar amb la rambla A. Vidal, placeta Sant Joan i c/ Hospital fins a la plaça del Monestir.
16 h Taller infantil de manualitats: Puccinella en fusta (amb cullerot de cuinar de fusta). Preu: 2€. Places limitades. Inscripcions a partir del divendres 18 a la carpa de venda de brunyols.  Imatges a facebook.com/costura6970. Organitza: Escola-taller La Costura del 69/70.
17 h  Espectacle musical en directe, “De tots colors” de la Cia. Pot Petit. En Pau i la Jana, surten de dins el Pot Petit per fer una gran festa. Però, ep!, aquest cop no estan sols: un cuc, un esquimal, un cowboy amb cavall els hi acompanyaran en un viatge molt especial.

Horari del Monestir i Museu d’Història de la Ciutat: divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 de març, de 10  a 13 h i de 16 a 19 h.
Horari de l’Oficina de Turisme: divendres 18 i dissabte 19 de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Diumenge de 10 a 13h.