Activitats del Guíxols Flors 2019

Aquest dissabte i diumenge, dies 4 i 5 de maig se celebra a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del Guíxols Flors amb els concurs de plantes i flors. Es comptarà amb tot un seguit d’activitats i els següents espais enjardinats: Ajuntament, Antic Hospital, carrer de l’Horta i Jardins del Monestir.

Dissabte 4 de maig:
– D’11 a 20h Visita lliure als Jardins del Monestir.

Micro concerts als Jardins del Monestir:

– A les 11h Concert Ensemble de violoncels (14 violoncels). Música per a cordes des del registre greu i vellutat del violoncel.
– De 18 a 20.30h Concurs de flors, visitable al pati de l’Ajuntament.
– A les 17.30h Orquestra de cambra de Sing-und Musikshule de Regensburg (Alemanya) i Orquestra de cambra de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.
(Intercanvi de cordes entre la Orquestra de l’Escola de Música de Regensburg (Alemanya) i l’Orquestra de corda de l’Escola de Música.

Diumenge 5 de maig:
– De 10 a 14h i de 17 a 20h Concurs de flors, visitable al pati de l’Ajuntament.
– D’11 a 20h Visita lliure als Jardins del Monestir.

Micro concerts als Jardins del Monestir:
– A les 12h Ensemble de guitarres i flautes( Ensemble de guitarres i flautes escoltarem)
– A les 20h Lliurament de premis, al pati de l’Ajuntament.

 Espais Enjardinats:
– Jardins del carrer Hospital.
– Carrer de l’Horta.
–  Ajuntament.
–  Antic Hospital.
–  Jardins del Monestir.

66è Concurs Exposició de flors al Pati de l’Ajuntament

Bases:
1. En aquest concurs-exposició, hi podrà participar tothom qui ho desitgi i que no siguin professionals del món de la jardineria.
2. Els i les participants hauran de presentar les flors tallades en els seus propis utensilis. Per a les modalitats de rosa individual l’organització facilitarà un gerro igual per a tothom.
3. Pel que fa a la participació, tant de rosa individual com rams i plantes, se n’admetran un màxim de tres unitats per concursant i modalitat.
4. Amb la finalitat d’ornamentar els recintes, s’admetran flors i plantes fora de concurs. Aquestes plantes i flors seran exposades amb un rètol que indicarà el nom del col·laborador/a, significant que la seva aportació és fora de concurs.
5. Horaris de presentar, tant plantes com flors tallades, serà a l’Ajuntament el divendres 3 de maig, de 9 a 13 h i de 15 a 18 h; i el dissabte 4 de maig, de 9 a 13 h.
6. El jurat qualificador no coneixerà amb antelació els propietaris de les plantes i flors exposades i les seves decisions no podran ser apel·lades.
7. Hi haurà un primer, segon i tercer premi sobre les següents modalitats:
– Rosa Individual – Bonsai
– Ram de roses – Planta verda individual
– Ram de flors – Planta florida individual
– Ikebana – Planta Cactus individual
– Orquídia – Ornamentació
– Flor boscana
8. En la categoria infantil (fins a 12 anys ) hi haurà un premi a la millor composició floral.
9. Hi haurà un premi especial per votació popular a la millor rosa, i un altre premi al votant. La votació s’efectuarà mitjançant una butlleta que estarà a la disposició dels i les visitants a l’Ajuntament.
10.Tothom qui participi al concurs rebrà un petit obsequi.
11. El lliurament dels premis es farà el diumenge 5 de maig, a les 20 h. a l’Ajuntament.
12. El dilluns 6 de maig de 9 a 11 h, la comissió organitzadora retornarà les plantes i els atuells corresponents a cada participant que no els hagi recollit el diumenge 5 de maig, després del lliurament de premis.
Participar en aquest concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases.
Els imprevistos seran resolts per l’organització, el veredicte de la qual serà inapel·lable.

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació