I després

ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA A SFG

Compartiu aquesta història

Dissabte 17 de desembre
*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Hora del Conte: Storytime amb Kids & Us Santa’s Elves. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Cantada corals. A les 12h a la rambla Vidal i al Mercat. A les 18h, recorregut pels carrers de la ciutat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació. Col·labora: Escola Municipal de Música.

*Orquestra de corda. A les 12h a dos punts del centre. Durada 25 minuts c/u. Grup de violins i grup de vent.A les 18h a 3 punts del centre. Durada 15 minuts c/u. Gratuïta. Organitza: Escola de Música.

*Cagatió: vine a la rambla Vidal i caga el tió amb nosaltres. De 17.30 a 18.30h. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Concert de El Viaje de Ziryab: Eduardo Paniagua & Wafir Gibril amb la col·laboració de Pedro Burruezo (músiques de cristians, musulmans i jueus de l’Espanya medieval) & Espardenya Crew DJS.A les 21h a Cas Romagué – Casa Irla (C/Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 18 de desembre

*67è Aplec del Montclar. Pujada al cim del Montclar. Canviarem la senyera i farem el tradicional pessebre de fang. Sortida a les 8.30h de l’urbanització Casa Nova. Durada fins les 14h aprox. Gratuït.
Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Escudellada de 12 a 13h a la rambla Vidal en benefici de la Marató de TV3. A les 12.30h els alumnes de coral de cicle inicial de l’Escola de Música faran una audició.

*Inauguració del pessebre. A les 13h a la Porta Ferrada amb les corals de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball per als socis amb l’organista Xavier Músic. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

 

 

El més llegit

I després