I després

Activitats de SCDA

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 26 a les 19h, a la Biblioteca Municipal Baldiri Reixac de Santa Cristina d’aro, el Club de Lectura presenta la xerrada sota el títol de “Comentaris sobre l’obra La voz dormida de l’escriptora Dulce Chacón”.
Passi de fragments de la pel•lícula basada en aquesta novel•la històrica estructurada en tres parts i que es desenvolupa en la postguerra civil espanyola entre la presó madrilenya de Las Ventas i una petita pensió del carrer Atocha. És una història de temps de silenci, on es relata el sofriment d’aquelles dones que van perdre una guerra i l’agonia que vivien sense conèixer com seria el seu final. L’obra està documentada en històries reals, l’autora va suavitzar alguna d’elles i va introduir nous matisos.

El mateix divendres 26 de febrer a les 20h, a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro “Sessió informativa Pressupost i Pla d’Inversions 2016”.

I dissabte 27 de febrer a les 20h, a la sala d’exposicions “La Caixa” de Santa Cristina d’Aro el periodista i col•leccionista Xavier Romero parlarà de “La màgia del col•leccionisme” a través d’aquesta conferència col.loqui.

El més llegit

I després