I després

4 DETINGUTS A SANT FELIU PER UN CRIM A MADRID

Compartiu aquesta història

La Guàrdia Civil ha detingut la passada matinada a Sant Feliu de Guíxols a quatre persones relacionades amb el crim d’un empresari que el passat 29 de setembre va ser tirotejat en un polígon industrial d’Arroyomolinos (Madrid) ha informat el diari El País. Els quatre detinguts, un matrimoni, el seu fill i la parella d’quest, de nacionalitat espanyola, romanen en les dependències de la Comandància de la Guàrdia Civil de Girona. La recerca segueix oberta i el jutjat ha decretat el secret de sumari.
La detenció dels sospitosos va ser duta a terme per una vintena d’agents de l’Equip d’Homicidis de la Comandància de Madrid i de la Unitat Especial d’Intervenció (UEI) de la Guàrdia Civil. Els detinguts, trobats en un domicili del Sot dels Canyers, passaran a disposició judicial i està previst que el jutjat de guàrdia s’inhibeixi a favor del que porta el cas, a Navalcarnero.
Els fets es remunten al 29 de setembre sobre les 10:15 hores, al polígon industrial de Arroyomolinos. Segons els testimonis, un home va baixar d’un cotxe marca Opel, va disparar sobre la víctima, un empresari de 64 anys pertanyent a la localitat de Batres i posteriorment va fugir amb el mateix cotxe a tota velocitat. La víctima va entrar a l’hospital Rei Juan Carlos de Móstoles amb una parada cardiorespiratòria. El ferit en estat crític, va morir poc després del seu ingrés.
L’any 2013, la víctima ja va estar implicada en un altre tiroteig ocorregut a Móstoles. Pel que sembla, aquesta vegada portava ell l’arma i va intentar matar a una dona. L’altercat va venir precedit d’una enemistat entre famílies. Arran dels fets, el mort estava sota ordre requisitoria per homicidi en grau de temptativa, segons fonts de la recerca. Així mateix, el tiroteig que va acabar amb la seva vida també respon a un ajustament de comptes entre clans familiars.

El més llegit

I després