I després

ACTIVITATS DE LA XVII SETMANA SENSE FUM

Compartiu aquesta història

Des de l’Àrea Bàsica de Salut animen a participar, un any més, a la XVII Setmana Sense Fum que té lloc 24 al 31 de maig d’enguany.
La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya.
L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar l’hàbit tabàquic i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.
Amb la intenció d’aconseguir la major difusió d’aquesta XVII Setmana Sense Fum s’han creat una sèrie d’activitats, dirigides des de l’ABS de Sant Feliu de Guíxols, a la població.
Aquestes activitats es duran a terme als diferents centres sanitaris de la nostra Àrea Bàsica: Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Castell d’Aro i Santa Cristina d’Aro.
A les àrees de pediatria es realitzarà un concurs de dibuix infantil amb el lema “Vull créixer sense fum” i es premiarà al nen/a guanyador amb la publicació del seu dibuix al setmanari Àncora.
S’establiran taules informatives al centre del poble i a l’entrada de les escoles per realitzar activitats de sensibilització a població fumadora interessada en realitzar test de dependència, càlcul cost del tabac, cooximetries i també intercanvi de globus per cigarretes.
Us agraïm la vostra col·laboració i us animem a participar i a donar la màxima difusió en el vostre àmbit.

El més llegit

I després