I després

ACTIVITATS DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA

Compartiu aquesta història

Guíxols per la Independència de l’ANC, continua assistint a diversos actes i organitzant activitats de les quals han informat als mitjans amb la següent nota:

“L’acte d’aquest passat diumenge dia 11 a Montjuïc a favor de la democràcia i el referèndum va desbordar les previsions més optimistes, omplint des de dalt de tot, al Museu Nacional d’Art de Catalunya, fins a tota l’avinguda Maria Cristina.

El discurs a favor del referèndum, llegit per Pep Guardiola, ha tingut repercussió a tot el món.

El Govern i el Parlament no ens han fallat i nosaltres no els fallarem. La decisió està presa, sense marxa enrere: les urnes hi seran l’1 d’octubre.

D’altra banda, el dilluns 12 prop de 2.000 persones es van concentrar a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per acompanyar al membre de la mesa del Parlament de Catalunya, Joan Josep Nuet que, com els altres 4 membres de la mesa i la presidenta del Parlament, està investigat per desobediència i prevaricació per permetre un debat sobre el referèndum a la cambra.

En les dues concentracions hi va assistir una important representació de la nostra vila desplaçant-se amb els autocars organitzats per Guíxols per la Independència ANC, a més dels que van optar per altres mitjans de transport.

Els independentistes hem lluitat molt per arribar fins aquí. Continuarem esforçant-nos, a cada parada informativa i a cada acte aquest estiu”.

El més llegit

I després