I després

Activitats, concerts, exposicions i cursos a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Àlex Pallí inaugura exposició aquest dissabte al Monestir

El pintor guixolenc, Alex Pallí, inaugura una exposició al Monestir de la nostra ciutat. L´acte tindrà lloc aquest dissabte dia 21 de juliol a 2/4 de 8 del vespre.
En aquesta exposició l´Alex ens presenta “Smashed forms” un seguit d´obres on confronta la imatge de video i la pintura. Hi intervindrà també Xavi LLoses amb una obra sonora que porta per titol “Smashed sounds”. Esteu tots convidats a aquest acte. Exposició : Del 21 de juliol al 21 d´octubre al Monestir de St. Feliu de Guíxols.

 

El cantautor Sé ofereix un concert aquest dissabte al Salvament

Com cada temporada l’esplanada del Salvament es transforma en un auditori molt especial per tal d’oferir un dels concerts de la Mostra de Canço de Taverna de Sant Feliu de Guíxols. El cantautor guixolenc “Sé” oferirà, a partir de les 10 de la nit, una actuació amb un repertori de cançons inspirades en els espais, vivències i personatges de l’entorn que es pot contemplar des d’aquest promontori.

Joan Gruart exposa fins el 29 de juliol al Pati de l’Ajuntament de SFG

L’artista guixolenc, Joan Gruart, ofereix fins el 29 de juliol una part de la seva nova col·lecció de treballs al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu on hi predominen els treballs a l’oli que ha estat batejada pel pintor com a “Qualsevol alba sentiràs l’onatge del meu cor”. El vernissatge, al qual tothom hi està convidat, se celebrarà aquest dissabte, 21 de juliol a les 7 de la tarda. Els horaris de visita són: de 10 a 2 i de 4 a 8 de dilluns a diumenge.


Finalitzen els cursos d’estiu de La Universitat Ramon Llull a Sant Feliu

Un cop celebrats els cursos “L’aventura de ser un mateix: claus per una vida plena” i “Un món per descobrir. Curs d’introducció al submarinisme” durant la primera setmana de juliol, del 9 al 13 d’aquest mes s’ha dut a terme el curs “Simbologia i mites de l’Egipte faraònic: del jeroglífic a la literatura”, impartit per l’egiptòleg guixolenc Xavier Martínez. Com a novetat, enguany es va fer una sessió “sobre el terreny” a la Fundació Arqueològica Clos-Museu Egipci de Barcelona, en la qual a més dels alumnes inscrits en el curs hi van participar també un bon nombre d’acompanyants.

 

Diumenge, l’organista de la Basílica de Sant Pere del Vaticà, a l’església

Aquest diumenge, 22 de juliol es celebra el tercer concert del 3er Cicle de Música al Monestir de Sant Feliu de Guíxols que amb l’enunciat “L’orgue en el Monestir” anirà a càrrec de Monsenyor Valentí Miserachs, organista de la Basílica de Sant Pere del Vaticà que oferirà música monàstica i religiosa dels Segles XVII al XX.

 

 

El més llegit

I després