I després

ACTIVITATS AL CENTRE COMERCIAL

Compartiu aquesta història

Mercat de segona mà, taller de Pals de tió i passejades amb burrets, són algunes de les activitats de les quals es podia gaudir el passat cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols.
Parades de tot tipus amb objectes curiosos i col·leccionables, tot de segona mà i al millor preu a la Plaça del Mercat al llarg de tot el matí. A les 11 s’iniciava el taller de pals de tió, que es va tenir que realitzar dins el mercat municipal degut a la pluja. A la mateixa hora s’iniciaven les passejades amb burret que es van allargar tot el dissabte i diumenge.
Més de 250 nens van tornar a casa amb el seu pal de tió i uns 500 nens i nenes van fer una passejada amb la caravana de burrets.
Des de l’associació de comerciants s’ha enviat una nota d’agraïment als mitjans a través de la qual volen aprofitar per desitjar bones festes i agrair de nou la col·laboració en tots els projectes que porten a terme.
Aquests dies el centre comercial de Sant Feliu atén a totes aquelles persones que estan buscant el seu regal de Nadal, també el Tió i els Reis d’Orient trien i remenen per tal de portar la il·lusió a les llars conscients que no cal desplaçar-se per trobar una oferta assequible tant en la varietat i qualitat dels productes així com en la garantia i els preus.

FALDILLA

El més llegit

I després