I després

ACTIVITATS DEL 125è ANIVERSARI DEL SANT JOSEP

Compartiu aquesta història

Durant el curs 2017-18 el Sant Josep celebra el 125è aniversari de la seva fundació, portant a terme diferents activitats, moltes d’elles obertes a l’entorn.

El passat dilluns, la Fada Iris i amb molts alumnes d’Infantil de l’escola van protagonitzar un contacontes: el Monstre de Colors. Després, una mica de berenar i uns tallers per acabar d’arrodonir. L’acte, obert a tots els nens i nenes de la ciutat va comptar amb un gran èxit de participació i els petits s’ho van passar d’allò més bé.

Dimarts, es va inaugurar oficialment l’exposició al pati de l’Ajuntament, en la que es poden veure objectes antics, com fotografies, bates, llibres, butlletins de notes… i també expressions dels alumnes actuals, que aporten la seva visió sobre l’escola. Aquesta exposició romandrà a l’Ajuntament fins el 19 de març.

Per seguir oferint propostes a totes les persones de l’entorn que ho desitgin, aquest dijous, 22 de febrer, l’escola ofereix una xerrada gratuïta i oberta a tothom sobre com gestionar amb els fills les situacions d’emergència, a càrrec del sr. Jordi Frau, cap de la unitat de Crisis i Emergències d’Àxios Suport Psicològic a l’Administració.

Un curs ben farcit de celebracions per tal de commemorar la llarga vida d’aquest centre educatiu que ha anat adaptant-se als temps i esforçant-se per millorar l’educació.

AQUEST DIJOUS, XERRADA OBERTA A TOTHOM
Aquest dijous, 22 de febrer, a les 21.00h. a la sala d’actes de l’edifici Sant Josep (Centre Educatiu Cor de Maria-Sant Josep) xerrada oberta a tothom i a càrrec de Jordi Frau i Carreras gratuïta amb l’enunciat “Primers auxilis psicològics”, Com ajudar els nostres fills en una situació de crisi o emergència?

Jordi Frau és psicòleg i docent de la Unitat de Formació d’Àxios Suport Psicològic a l’Administració i responsable de la unitat de Crisis i Emergències

El més llegit

I després