600 TEATRE

ACTE DEL GOVERN EN EL TEATRE-AUDITORI

Unes 200 persones van assistir el passat divendres 7 de juliol a l’acte institucional de Dos Anys de Govern que es va celebrar al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.

L’escenari comptava amb dos elements destacats: unes grans lletres de vuit metres reproduïen el logotip recent de marca de ciutat i una pantalla gegant era el lloc on es projectaven petits fragments de vídeo per il.lustrar la tasca de govern.

Des del Govern local es va optar per un acte sobri i d’uns 50 minuts de durada, amb elements musicals i de vídeo per donar un to més desenfadat a l’esdeveniment.

Els responsables del govern de Sant Feliu de Guíxols van dividir les seves intervencions en tres grans àmbits: Endreçar l’Ajuntament i la ciutat; Construir i per últim Projectar a futur. Cadascun d’aquests grans àmbits va ser defensat pels responsables de cada formació política que integra el govern de Sant Feliu de Guíxols.

Josep Melcior Muñoz va introduir, en la seva idea d’endreçar, tots els reptes assolits en l’administració electrònica, l’acostament a la ciutadania amb la nova oficina de l’Ajuntament a Vilartagues, la nova concessió sobre les escombraries -en la qual s’està avançant molt darrerament-, i va expressar que la ciutat està vivint un seguit de canvis, molts d’ells provocats pel mateix Ajuntament, on es divisa un futur amb garanties per viure i treballar bé a Sant Feliu.

Un discurs que va ser seguit pel regidor portaveu del Govern, Jordi Vilà, el qual va expressar que, a banda dels projectes estratègics (aparcament, Thyssen, aposta per la cultura, Rius i Calvet, Guíxols Arena…) hi havia una gran idea per la qual calia combatre, que era l’atenció a les persones. Tothom hi té un paper actiu, va expressar.

L’alcalde, Carles Motas, va parlar de futur, de les obres que han de venir, i va començar a marcar calendaris. Va exposar que hi havia bones perspectives de cara a futur museu Thyssen, sense avançar massa detalls, va parlar de la política d’aparcaments, va parlar de reptes de futur i va exposar l’aposta per la reforma de Rius i Calvet.

La seva última paraula va ser per explicar el gran projecte de Parc Central, que ha de ser la gran aposta estratègica per recosir tota la ciutat, amb un gran parc a l’entorn de l’Asil Surís. Serà un tema que tindrà una gran rellevància al setembre, tot i que ja se’n van avançar les primeres simulacions informàtiques durant aquest acte.

Per últim, els dotze regidors de govern van pujar a l’escenari, on es van fer una fotografia de família rere la gegantina marca ciutat de Guíxols.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació