I després

ACTE DE TOTS PER SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Tots per Sant Feliu informa en una nota de premsa que “l’agrupació independent a la qual les travesses situen com a seriós rival per a CiU a Sant Feliu de Guíxols, va presentar divendres a la Sala Las Vegas la llista que conforma la candidatura davant de 200 persones. Als tres noms ja coneguts de l’alcaldable Carles Motas, el segon Josep Saballs i la tercera Sílvia Romero, s’hi van presentar els números quatre, la professora Josefina Cosp, el cinc, l’empresària Laura Aiguaviva, i el sis, el tècnic David Oliveras.

Els avals d’èxit que exposa la candidatura independent per encarar les eleccions del proper dia 24 es basen en la combinació d’experiència de govern, rigor a l’hora de fer oposició i un potent programa que la formació va exposar en l’acte d’ahir, on s’hi van aplegar centenars de persones per escoltar el projecte de ciutat de Tots per Sant Feliu i per celebrar una autèntica festa on els assistents van poder departir amb els membres de la llista i preguntar-los detalls sobre el programa i exposar preocupacions ciutadanes, com poden ser les obres inacabables en diversos carrers de la ciutat.

Així, Motas va exposar els eixos del projecte de Tots per Sant Feliu, que són tres (persones, economia i entorn) i que tenen com nexe la ferma voluntat de millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Al projecte ja conegut de la reforma de l’Asil Surís, que convertiria l’antiquat geriàtric en una moderna residència que comptarà amb un parc per oxigenar el dens barri que fa de frontissa entre el centre i Vilartagues, s’hi van sumar noves exposicions d’idees com ara l’empenta que Tots per Sant Feliu vol donar a la zona esportiva de Vilartagues.

El Pavelló Carles Nadal s’ampliarà amb una nau polivalent que permetrà entrenaments d’activitats esportives i alhora dotarà Vilartagues d’espais per a l’organització d’actes ciutadans que ara mateix no tenen cabuda i cal convocar sempre en el Pavelló de la Corxera, va explicar Motas. A la zona també s’hi construiran noves pistes esportives a l’aire lliure per dotar el barri d’instal·lacions que contribueixen a la salut i el benestar dels veïns.

Aquest desenvolupament a Vilartagues aniria acompanyat, va seguir explicant Motas, de la creació d’una zona d’aparcament per alleugerir de cotxes els carrers del barri. La manca d’aparcament, un problema endèmic al municipi, va dur també a la reflexió sobre el pàrquing soterrat que CiU i PSC pretenen construir al passeig dels Guíxols. “És un projecte que compromet la ciutat durant anys i els ciutadans hi han de poder dir la seva”, va considerar l’alcaldable de TSP, que va anunciar la inclusió al programa d’una proposta de consulta perquè siguin els ciutadans els qui triïn si volen aquesta infraestructura o buscar altres solucions com podrien ser aparcaments dissuasius a l’entrada del municipi.

El més llegit

I després