L’Agrupació Teatral Benet Escriba es troba en plena activitat preparant els Pastorets que per les festes de Nadal, entre altres objectius, tenen la funció d’il·lusionar i fer que l’espectador se senti atret amb les lluites de dimonis i àngels.

Sant Feliu és una de les poblacions que més tradicionalment els ha mantingut al llarg dels anys. Enguany, han fet els possibles perquè els participants que ja se’n havien distanciat tornessin i tots junts sentíssim que els anys no havien passat.

En Ricard Pelló va escriure dues obres de Pastorets que molts anys s’han anat posant en escena combinades amb la de Ramón Pàmies amb part de la música Josep Mª Vilà.

En aquesta edició, es presentaran uns Pastorets de records, amb grans i petits actuant plegats en el teatre-auditori els dies 26 desembre, Sant Esteve, una matinal a les 12 hores i el dia 30 desembre, dissabte, a les 18 hores.

L’Agrupació també és una de les ànimes de l’actual embrió del Pessebre Vivent de Sant Feliu que se celebrarà els dies 22 i 29 de desembre de 18:00 h. fins les 20:00 h. als Jardins del Monestir, on es farà un trasllat dels actors dels pastorets a aquest espai i on s’ha assessorat i cedit vestuari per aquesta primera edició.

Es busquen nous actors i actrius

L’Agrupació teatral Benet Escriba també fa una crida a tots aquells joves que es vulguin incorporar al col·lectiu per assegurar la continuïtat del teatre amateur i els Pastorets a Sant Feliu en el futur.

Les persones interessades es poden adreçar al telèfon 972 32 28 40.