AQUEST DIVENDRES, VISITA AL PESSEBRE VIVENT

Sant Feliu de Guíxols oferirà un Pessebre Vivent als Jardins del Monestir i es podrà visitar en dues ocasions, els divendres 22 i 29 de desembre, de 18 a 20h en els dos casos. L’entrada serà gratuïta. La idea va partir de l’Ajuntament, amb l’interès de crear una activitat relacionada amb el Nadal i en l’entorn incomparable dels Jardins del Monestir.

Per tal de tirar-ho endavant l’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Associació Festes Ganxones. La primera entitat disposa d’una dilatada experiència teatral a la nostra ciutat i arreu de Catalunya, i a Sant Feliu promou el Concurs de Teatre Amateur, així com representacions teatrals, entre les quals hi ha els Pastorets cada Nadal. Pel que fa a Festes Ganxones, la seva col·laboració també és essencial en moltes celebracions a casa nostra.

De moment s’estan ultimant detalls de l’escenificació del Pessebre Vivent. Es perfila el nombre de quadres nadalencs que s’hi podrà veure, i les persones i demés entitats que hi volen aportar el seu gra de sorra, però ja poden avançar que hi haurà el naixement, l’anunciació, cabres i pastors, cavalls, patges, la dona que fila, la que renta, pastorets, etc.

Per l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, la proposta de Pessebre Vivent a la ciutat s’entén com a una mostra més de la implicació i participació freqüent de les entitats en les activitats locals que, després d’aquesta primera experiència pilot, es pensa obrir a la resta d’entitats de la ciutat.

L’ús dels jardins del Monestir, amb nombrosos indrets per usar, racons, vegetació, rampes i àmbits, faran que sigui un Pessebre Vivent lluït i que reunirà, de ben segur, un alt nombre de visitants.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació