I després

AQUEST DIVENDRES, VISITA AL PESSEBRE VIVENT

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols oferirà un Pessebre Vivent als Jardins del Monestir i es podrà visitar en dues ocasions, els divendres 22 i 29 de desembre, de 18 a 20h en els dos casos. L’entrada serà gratuïta. La idea va partir de l’Ajuntament, amb l’interès de crear una activitat relacionada amb el Nadal i en l’entorn incomparable dels Jardins del Monestir.

Per tal de tirar-ho endavant l’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Associació Festes Ganxones. La primera entitat disposa d’una dilatada experiència teatral a la nostra ciutat i arreu de Catalunya, i a Sant Feliu promou el Concurs de Teatre Amateur, així com representacions teatrals, entre les quals hi ha els Pastorets cada Nadal. Pel que fa a Festes Ganxones, la seva col·laboració també és essencial en moltes celebracions a casa nostra.

De moment s’estan ultimant detalls de l’escenificació del Pessebre Vivent. Es perfila el nombre de quadres nadalencs que s’hi podrà veure, i les persones i demés entitats que hi volen aportar el seu gra de sorra, però ja poden avançar que hi haurà el naixement, l’anunciació, cabres i pastors, cavalls, patges, la dona que fila, la que renta, pastorets, etc.

Per l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, la proposta de Pessebre Vivent a la ciutat s’entén com a una mostra més de la implicació i participació freqüent de les entitats en les activitats locals que, després d’aquesta primera experiència pilot, es pensa obrir a la resta d’entitats de la ciutat.

L’ús dels jardins del Monestir, amb nombrosos indrets per usar, racons, vegetació, rampes i àmbits, faran que sigui un Pessebre Vivent lluït i que reunirà, de ben segur, un alt nombre de visitants.

 

El més llegit

I després