I després

A PUNT PER LA GRAN QUINA DEL FUTBOL GANXÓ

Compartiu aquesta història

Després de la primera experiència de la Gran Quina de l’A.D.Guíxols, Vilartagues C.F . i Escola de Futbol Sant Feliu, seguint la tradició iniciada en l’anterior etapa de l’A.D. Guíxols, ja és a punt i, després de la primera experiència de l’any 2016-2017, s’ha estructurat en funció de la bona resposta rebuda.

L’any passat estava prevista a Las Vegas i, després de l’incendi que va patir la sala, es va traslladar al pavelló municipal d’esports de La Corxera. En aquesta edició del 2017-2018 se celebrarà en el gran envelat decorat i climatitzat que s’instal·la al Guíxols Arena els dies 26 de desembre i l’1 de gener, des de les 18:00 fins les 21:00 hores.

L’entitat ha realitzat una inversió de 4.000 euros en premis, a més de les col·laboracions del comerç local, que inclourà televisors, electrodomèstics, Play Station, ordinadors portàtils, tabletes, telèfons mòbils, paneres, sopars, pernils, caixes de cava, etc.

La passada edició va superar les expectatives dels organitzadors, arribant a participar fins a 1.000 persones diàries en un o altre moment de la quina, que comptarà amb 10 partides normals, 2 d’extraordinàries amb premis d’un valor més elevat i al preu de 2 euros la butlleta en les partides normals i de 3 euros en les especials..

Els clubs aconsegueixen amb aquest esdeveniment, a repartir entre les tres entitats, una injecció econòmica en l’apartat d’ingressos atípics pel seu manteniment i al temps implanten a Sant Feliu de Guíxols una quina de gran participació com les que ja s’han consolidat en diversos municipis de les comarques gironines.

Els organitzadors fan una crida a la participació per consolidar-la i, atès l’èxit de la passada edició, s’ha previst el seu trasllat a la gran carpa que acull la revetlla de Cap d’Any i el Carnaval que l’Ajuntament habilita a l’espai del Guíxols Arena, annex al Camp de Futbol de Vilartagues.

El més llegit

I després