I després

A PUNT PER GAUDIR DE LA RUA DE CARNAVAL

Compartiu aquesta història

El Carnaval torna amb nou itinerari recuperant el recorregut per la carretera de Girona que s’ha engalanat per a l’ocasió amb pancartes farcides de motius carnavalescos fins desembocar a la placeta Sant Joan, per on passaran els participants fins enfilar la Rambla Vidal i finalitzant al Passeig del Mar. Al peu d’aquesta notícia hi trobareu el plànol amb els punts de ball, wc, xocolata, brou, creps, xurros, etc.
Una festa encapçalada per la colla del Carnestoltes (Els Kintus), en el seu 5è aniversari, liderada per Sa Magestat “Ramon Tiburón Clapera” amb els següents participants a la desfilada d’aquest divendres:

CARNESTOLTES
De Sant Feliu: ELS KINTUS. De Castell-Platja d’Aro: ELS DESCARRILATS i de Santa Cristina d’Aro: DAKIDALLÀ.

COMPARSES: De Sant Feliu: ELS FESTUKS, ELS XIULETS, FAR WEST LA LEYENDA, LES ESPONGES, PERCUSSIÓ GANXONA, TRAMUNTANA, iPETARD@S.SOM. De Castell d’Aro: NO ME ‘N RECORDO, de Calonge: XULIVERT, d’Olot: ELS EMMASKARATS. De Palafrugell i Sant Feliu: ELS SALATS, de Salt: KINBEDEBALL, de Tossa de Mar: ELS DRAC´S I CANYA I CONYA.

CARROSSES PETITES: De Sant Feliu: DRINK TEAM, ELS 4 GATS, ELS BLOKY’S, ELS ESPERITS, ELS ESVENTATS, ELS TORRATS, ELS TREMPATS, GOLFO’S & GRACS, MEGS&GRESCA i UUHQUEXUNGU!!. De Castell-Platja d’Aro: VAS DAT i de Caldes de Malavella: EMBARRAKALDATS.

CARROSSES GRANS: De Sant Feliu: ELS BEN PARITS, ELS FRIKIS, ELS MARRECS, i PENYA G. De Castell-Platja d’Aro: ELS PIMPONS, QUI ENS HA ENREDAT, SOMOS LOS QUE SOMOS. De Santa Cristina d’Aro: BAULS & CIA, ELS CAGANERS ALEGRES i ELS MERLOTS. De Llagostera: EL PORRÓ QUE NO PARI, DIT I FET, CAÇAFANTASMES i
NO HI SOM PER FESTES. D’Olot: CARNAVÀLIA DE LA GARROTXA, LA CARNAVALESCA D’OLOT I CASTELLFOLLIT i LA SANTJOANENCA.

CARROSSES D’ANIMACIÓ: De Castell-Platja d’Aro: ELS COLLONUTS, ANEM DE CONYA, COLLA JOSE SENSE LIMITS, ELS PIPAS, I A TU QUE T’IMPORTA, IV GATS i LA XALANA DEL PORT. De Santa Cristina d’Aro: KI ELS VA PARIR i LES CASTANYES VOLADORES. De Calonge: LAS ESTRELLAS, ELS ESBOJARRATS, COLLA DE COLLONS i ELS NINS TRAPELLES. De Palafrugell: ELS 4 ARREPLE-GATS. De Palamós: ELS PERDUTS. De Sant Climent de Peralta: RUTA 66 i de Sant Joan Les Fonts: S’TOKATS

Recorregut:

El més llegit

I després