I després

[A punt] Magazín del divendres, 21 de maig

Programa nº1 d'«A punt», el magazín a les portes del cap de setmana. Repassem l'actualitat de la setmana i ho fem, entre d'altres, entrevistant el futbolista ganxó Oriol Busquets, l'activista cultural Joan Teixidor i la directora de l'EOI de Sant Feliu, Mercè Ribera.

Compartiu aquesta història

Escolta el programa nº1 d’A punt, on donem tots els detalls de la nova programació de l’emissora municipal, a més de parlar de les noves incorporacions al cartell del Festival de la Porta Ferrada amb el seu regidor responsable, Josep Saballs. També conversem amb el periodista cultural i activista del món de la sardana Joan Teixidor. Amb ell, tractem el 34è Aplec de la Sardana que es fa el cap de setmana del 22 i 23 de maig a Sant Feliu de Guíxols.

En plana esportiva, entrevistem el futbolista ganxó Oriol Busquets, ara que la temporada del Barça B, l’equip on juga, ha arribat a la seva fi. I finalment també conversem amb el regidor de Joventut, David Oliveras, sobre les inscripcions d’enguany als casals municipals d’estiu, i amb Mercè Ribera, directora de l’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu, en aquest cas per parlar de les noves borses d’estades John Langdon-Davies.

Edició: Àlex Giral.
Locució i redacció: Laura Aranda, Paul Marca, Pere Carreras i Àlex Giral.
Controls tècnics: Paul Marca.
Música de careta: Projecte Mut – Sé com.

? Escolta i descarrega el magazín a la web d’iVoox


___________

A punt és el nou magazín de Ràdio Sant Feliu, un espai de repàs de les notícies locals més importants de la setmana combinat amb l’agenda cultural i popular del cap de setmana. El programa està dividit en diverses seccions, com ara Sant Feliu de Guíxols als mitjans, Els apunts del cap de setmana, Les dades Covid de la ciutat i La méteo. Un magazín dinàmic amb l’actualitat local, les entrevistes i la cultura com a pal de paller.

?️ Accedeix a tots els programes d’A punt

El més llegit

I després