I després

[A punt] Magazín del divendres, 18 de juny

Programa nº5 d’«A punt», el magazín a les portes del cap de setmana. Repassem l’actualitat de la setmana i ho fem, entre d’altres, entrevistant Luís Calvet, nét de Gaziel; Oriol Perramon, del Centre Dojo Sant Feliu; Jordi Pujol, del Club Bàsquet Sant Feliu, i Guille Matas, participant de la Marnaton eDreams.

Compartiu aquesta història

En aquesta nova edició del magazín «A punt» de Ràdio Sant Feliu us informem que les platges de Sant Feliu de Guíxols romandran obertes de cara a la Revetlla de Sant Joan (23 de juny). D’aquesta qüestió i d’altres en parlem amb la regidora de l’Àrea de Medi Ambient i a càrrec de la gestió de les platges, MariFe Larragay.

També conversem de manera distesa amb Luís Calvet, nét de l’històric escriptor i periodista ganxó Agustí Calvet «Gaziel». Amb ell tractem la vida de Gaziel i ens n’explica algun bon record que conserva, aprofitant que la Diputació de Girona acaba de publicar una reedició del llibre Sant Feliu de la Costa Brava i el presenta amb un acte a la sala Abat Panyelles del monestir guixolenc.

Entrevistem el regidor de Joventut, David Oliveras, avui que hem sabut que els casals municipals d’estiu han batut el rècord d’inscripcions dels últims 15 anys: l’elevadíssima xifra d’infants i adolescents apuntats no es veia des del 2006.

I finalment dediquem gran part del gruix informatiu a l’àmbit esportiu, atès que els propers dies Sant Feliu acull un bon grapat d’esdeveniments importants: el torneig 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (en parlem amb Jordi Pujol, president del Club Bàsquet Sant Feliu); la Marnaton eDreams (conversem amb el nedador professional Guille Matas), i un campionat de karate (ens l’explica Oriol Perramon, director tècnic del Centre Esportiu Dojo Sant Feliu).

Edició: Àlex Giral.
Locució i redacció: Laura Aranda, Paul Marca, Pere Carreras i Àlex Giral.
Controls tècnics: Paul Marca.
Música de careta: Projecte Mut – Sé com.
Música de sortida: Oques Grasses – Elefants.


? Escolta i descarrega el magazín a la web d’iVoox


___________

A punt és el nou magazín de Ràdio Sant Feliu, un espai de repàs de les notícies locals més importants de la setmana combinat amb l’agenda cultural i popular del cap de setmana. El programa està dividit en diverses seccions, com ara Sant Feliu de Guíxols als mitjans, Els apunts del cap de setmana, Les dades Covid de la ciutat i La méteo. Un magazín dinàmic amb l’actualitat local, les entrevistes i la cultura com a pal de paller.

?️ Accedeix a tots els programes d’A punt

El més llegit

I després