I després

A presó un lladre de Sant Feliu de Guíxols detingut per robar domicilis i rebentar vehicles

Un home de 38 anys de Sant Feliu de Guíxols ha ingressat a presó acusat de diversos robatoris a domicilis i també de rebentar vehicles. L’han relacionat amb sis robatoris en tan sols deu dies, entre el 13 i el 23 de novembre, i finalment el jutge ha dictat presó.

Compartiu aquesta història

Un home de 38 anys de Sant Feliu de Guíxols ha ingressat a presó acusat de diversos robatoris a domicilis i també de rebentar vehicles. El lladre ha estat detingut fins a 16 vegades en dos anys, disset amb aquesta, i fins ara sempre havia quedat en llibertat provisional. Aquesta vegada, però, l’han relacionat amb sis robatoris (cinc a habitatges i un a un vehicle aparcat al port) en tan sols deu dies, entre el 13 i el 23 de novembre, i finalment el jutge ha dictat presó.

La Unitat d’Investigació dels Mossos va descobrir que el lladre seguia un mateix patró per a tots els robatoris: provocava nombroses destrosses i robava tot allò de valor que trobava, des d’objectes petits fins a canonades d’aigua. Tots els robatoris han tingut lloc en un mateix perímetre, al voltant de la vivenda del lladre, que viu en una casa ocupada.

Des de feia mig any, els robatoris a domicili, sobretot a interior de vehicle, s’havien incrementat de manera exponencial. Els Mossos d’Esquadra van detenir l’home el dia 27 de novembre de 2019 i l’endemà ja va passar a disposició judicial.

El més llegit

I després