I després

A presó un dels lladres del Masnou, que té antecedents per voler cremar uns Mossos

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, Mourad Boujanoui, presumpte responsable de saquejar almenys set cases a la urbanització Masnou de Platja d’Aro juntament amb un altre home, va ingressar dijous al matí a presó després de declarar davant el jutge. Els Mossos d’Esquadra atribueixen als dos homes un reguitzell de robatoris amb força a segones residències que es van donar en aquest residencial entre mitjans de març i el sis d’abril. Es dóna el cas, però, que Boujanoui no és un desconegut dels Mossos ja que l’any passat l’Audiència de Girona el va condemnar a un any de presó per amenaçar de cremar vius tot ruixant-los amb benzina uns agents autonòmics a Palamós l’any 2008. El presumpte lladre havia rebut ja una denúncia prèvia de la seva xicota, també per voler-la cremar viva, però el jutge el va absoldre d’aquests fets.
Pel que fa als robatoris a cases que s’atribueixen a Boujanoui, de 30 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols, i el seu còmplice, Mustapha O., de 26 i també amb antecedents -aquest darrer va quedar en llibertat sota càrrecs-, van començar a mitjans de març, quan en una data incerta van robar equips de música, una televisió i un DVD. Entre el 30 i el 31 de març van accedir a una altra casa forçant-ne la porta de la terrassa i es van endur una televisió, un DVD i un receptor de parabòlica. Hi haurien tornat entre el 31 de març i l’u d’abril per provar de forçar-ne la caixa forta, sense èxit. Entre el dos i el quatre d’abril hi va haver un altre robatori amb força a una casa de la mateixa zona, i se’n van endur tres mòbils, roba, licor i un fax. Entre el tres i el quatre d’abril van accedir a una altra casa per una finestra i van intentar també forçar una caixa de cabals; un veí va donar l’alerta i no se sap què hi van robar perquè els amos no ho han exposat encara.
Igual va passar entre el tres i el quatre d’abril, que es té coneixement d’un altre robatori a interior de domicili però es desconeix què hi van robar. El mateix dia, una alarma avisa d’un altre robatori i es veu que han entrat per la finestra de la cuina d’una casa i se n’han endut una televisió i un aparell de música. El cinc d’abril, el botí d’un altre domicili és un receptor de satèl·lit i un ordinador. Se’ls va enxampar el cinc d’abril quan tornaven a voltar pel residencial en un cotxe de lloguer prèviament identificat.

El més llegit

I després