A presó un dels lladres del Masnou, que té antecedents per voler cremar uns Mossos

Segons informa el DDG, Mourad Boujanoui, presumpte responsable de saquejar almenys set cases a la urbanització Masnou de Platja d’Aro juntament amb un altre home, va ingressar dijous al matí a presó després de declarar davant el jutge. Els Mossos d’Esquadra atribueixen als dos homes un reguitzell de robatoris amb força a segones residències que es van donar en aquest residencial entre mitjans de març i el sis d’abril. Es dóna el cas, però, que Boujanoui no és un desconegut dels Mossos ja que l’any passat l’Audiència de Girona el va condemnar a un any de presó per amenaçar de cremar vius tot ruixant-los amb benzina uns agents autonòmics a Palamós l’any 2008. El presumpte lladre havia rebut ja una denúncia prèvia de la seva xicota, també per voler-la cremar viva, però el jutge el va absoldre d’aquests fets.
Pel que fa als robatoris a cases que s’atribueixen a Boujanoui, de 30 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols, i el seu còmplice, Mustapha O., de 26 i també amb antecedents -aquest darrer va quedar en llibertat sota càrrecs-, van començar a mitjans de març, quan en una data incerta van robar equips de música, una televisió i un DVD. Entre el 30 i el 31 de març van accedir a una altra casa forçant-ne la porta de la terrassa i es van endur una televisió, un DVD i un receptor de parabòlica. Hi haurien tornat entre el 31 de març i l’u d’abril per provar de forçar-ne la caixa forta, sense èxit. Entre el dos i el quatre d’abril hi va haver un altre robatori amb força a una casa de la mateixa zona, i se’n van endur tres mòbils, roba, licor i un fax. Entre el tres i el quatre d’abril van accedir a una altra casa per una finestra i van intentar també forçar una caixa de cabals; un veí va donar l’alerta i no se sap què hi van robar perquè els amos no ho han exposat encara.
Igual va passar entre el tres i el quatre d’abril, que es té coneixement d’un altre robatori a interior de domicili però es desconeix què hi van robar. El mateix dia, una alarma avisa d’un altre robatori i es veu que han entrat per la finestra de la cuina d’una casa i se n’han endut una televisió i un aparell de música. El cinc d’abril, el botí d’un altre domicili és un receptor de satèl·lit i un ordinador. Se’ls va enxampar el cinc d’abril quan tornaven a voltar pel residencial en un cotxe de lloguer prèviament identificat.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació