La zona de pic-nic de SFG ja té pista de joc i a pocs metres l’espai d’esbarjo per a gossos

La zona de pic-nic, a tocar de la Ronda Nord de Sant Feliu es va enllestint amb la pavimentació de la pista de futbito i patinatge que ha de ser el complement de lleure per als usuaris dels bancs i de les barbacoes que, amb l’arribada del bon temps, transformaran la zona en un espai d’esbarjo per a tots aquells que vulguin passar un dia o bé unes hores a l’aire lliure. Ja s’hi han instal·lat les porteries i només hi faltarà la tanca perimetral que, de moment, haurà d’esperar per raons pressupostàries.

Pocs metres més amunt, a l’altre banda de la ronda, també s’ha habilitat un espai per poder portar els gossos a esbargir-se podent anar deslligats i sense oferir cap perill ni molèsties a terceres persones.

Tant aquesta zona com la de la pista abans esmentada, s’han creat especialment per tal de comptar amb alternatives a dues qüestions de les quals es reben moltes queixes. Una, és el mal endèmic dels propietaris de gossos que de forma irresponsable els porten a córrer a la platja o a altres espais molestant a altres ciutadans, deixant els excrements i saltant-se l’Ordenança Municipal de Tinença d’Animals Domèstics. Amb aquest espai l’Ajuntament considera que ja hi ha alternativa. En els parcs interiors i passeigs, es posaran cartells convidant a recollir les caques i s’hi serigrafiarà el cost de la sanció.

Quant a la pista de ciment, és l’alternativa especialment, per a les molèsties que els nens que juguen a futbol o que patinen causen als usuaris, especialment gent gran, que es concentra a la plaça Salvador Espriu entre altres.

Fonts municipals consideren que abans de prohibir cal donar alternatives perquè els menuts bé han de poder jugar en algun espai i no es tracta de foragitar-los sense facilitar l’ús d’altres espais públics que, fins i tot, estiguin dissenyats per a la pràctica d’aquests tipus de jocs.

Segons que assegura l’alcalde, en els seu facebook personal, ara cal anar per a la pista de skate (monopatí) per complementar la del carrer Lleida/avinguda d’Europa que, a més de causar molèsties al veïnat, ha quedat obsoleta respecte a l’evolució que ha tingut aquest esport  en els darrers temps.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació