I després

La zona de pic-nic de SFG ja té pista de joc i a pocs metres l’espai d’esbarjo per a gossos

Compartiu aquesta història

La zona de pic-nic, a tocar de la Ronda Nord de Sant Feliu es va enllestint amb la pavimentació de la pista de futbito i patinatge que ha de ser el complement de lleure per als usuaris dels bancs i de les barbacoes que, amb l’arribada del bon temps, transformaran la zona en un espai d’esbarjo per a tots aquells que vulguin passar un dia o bé unes hores a l’aire lliure. Ja s’hi han instal·lat les porteries i només hi faltarà la tanca perimetral que, de moment, haurà d’esperar per raons pressupostàries.

Pocs metres més amunt, a l’altre banda de la ronda, també s’ha habilitat un espai per poder portar els gossos a esbargir-se podent anar deslligats i sense oferir cap perill ni molèsties a terceres persones.

Tant aquesta zona com la de la pista abans esmentada, s’han creat especialment per tal de comptar amb alternatives a dues qüestions de les quals es reben moltes queixes. Una, és el mal endèmic dels propietaris de gossos que de forma irresponsable els porten a córrer a la platja o a altres espais molestant a altres ciutadans, deixant els excrements i saltant-se l’Ordenança Municipal de Tinença d’Animals Domèstics. Amb aquest espai l’Ajuntament considera que ja hi ha alternativa. En els parcs interiors i passeigs, es posaran cartells convidant a recollir les caques i s’hi serigrafiarà el cost de la sanció.

Quant a la pista de ciment, és l’alternativa especialment, per a les molèsties que els nens que juguen a futbol o que patinen causen als usuaris, especialment gent gran, que es concentra a la plaça Salvador Espriu entre altres.

Fonts municipals consideren que abans de prohibir cal donar alternatives perquè els menuts bé han de poder jugar en algun espai i no es tracta de foragitar-los sense facilitar l’ús d’altres espais públics que, fins i tot, estiguin dissenyats per a la pràctica d’aquests tipus de jocs.

Segons que assegura l’alcalde, en els seu facebook personal, ara cal anar per a la pista de skate (monopatí) per complementar la del carrer Lleida/avinguda d’Europa que, a més de causar molèsties al veïnat, ha quedat obsoleta respecte a l’evolució que ha tingut aquest esport en els darrers temps.

El més llegit

I després