I després

A partir de l’1 de juliol Sant Feliu tindrà un servei d’assessorament jurídic gratuït

La iniciativa compta amb la col·laboració del Col·legi de l’Advocacia de Girona i està adreçada a les persones empadronades al nostre municipi

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, amb la col·laboració del Col·legi de l’Advocacia de Girona, posarà en marxa, a partir del proper 1 de juliol, un servei d’assessorament jurídic gratuït dirigit a la ciutadania que estigui empadronada al nostre municipi.

A través d’aquesta iniciativa s’oferirà un primer consell orientador, no directiu, relacionat amb qualsevol qüestió jurídica que es plantegi. També s’informarà als usuaris de la possibilitat d’exercir els seus drets i de recórrer als tribunals o als serveis de mediació. Així ens ho explica la regidora Laura Serrano.

El servei també proporcionarà assessorament relacionat amb el dret a obtenir assistència jurídica gratuïta i es donarà tota la informació sobre la documentació que cal presentar per demanar-la.

El servei s’oferirà de manera quinzenal, els dilluns de 9 del matí a 2 del migdia al Centre Cívic Tueda. Es por sol·licitar cita presencialment al mateix centre cívic o bé trucant al 972 82 10 58.

El més llegit

I després